Bruk gjerne verktøyet Prosjektkanvas for å få oversikt over prosjektet ditt før du eventuelt kontakter en av våre fagrådgivere.

 

Guiden loser dere gjennom planlegging, søknadsprosess og hva som kreves etter en godkjenning i SkatteFUNN.

Å skrive en søknad til Forskningsrådet kan være tidkrevende, derfor er det viktig ikke å snuble på målstreken. Her er syv tips til hvordan du kan komme vel i mål.

Informasjonsmøte om innovasjonsprosjekt i næringslivet

Rådgivere 

Finn en rådgiver

Har du spørsmål om en konkret utlysning eller sektor?

Finn en fagrådgiver under hvert tema i utlysningene. Forskningsrådets fagrådgivere har lang erfaring og kompetanse fra næringsliv og forskningsbasert innovasjon. Velg utlysning og deretter tema

Er du usikker på hvilken utlysning du skal velge, eller har du spørsmål om flere utlysninger?

Da kan du kontakte Forskningsrådets regionansvarlige. De kan svare på spørsmål og diskutere muligheter som hjelper bedriften videre. Finn en rådgiver i din region

Kompetansemeglerne bistår bedrifter og offentlige virksomheter over hele landet med å finne fram til rett FoU-kompetanse. Med hjelp fra en kompetansemegler vil du dermed lettere finne tema og muligheter for FoU-prosjekter samt å identifisere og konkretisere prosjektideer.

Forskningsrådets egne fagrådgivere for EU kan svare på spørsmål og diskutere muligheter i europeiske utlysninger. Se hvem som er nasjonale kontaktpunkter for de ulike fagområdene.

Forskningsutførende små og mellomstore bedrifter (SMB-er) kan gjennom Eurostars søke om midler til forsknings- og utviklingsprosjekter. 

 

Forskningsrådet har egne land- og regionkontakter som kan svare på spørsmål og diskutere mulighetene for forsknings- og innovasjonssamarbeid i land utenfor Europa.