Verktøyet prosjektkanvas

Bruk gjerne verktøyet Prosjektkanvas for å få oversikt over prosjektet ditt før du eventuelt kontakter en av våre fagrådgivere.

 

Søknadsguide til SkatteFUNN

Guiden loser dere gjennom planlegging, søknadsprosess og hva som kreves etter en godkjenning i SkatteFUNN.

Sju tips til eit vellykka arbeid med søknaden

Å skrive ein søknad til Forskingsrådet kan vere tidkrevjande, derfor er det viktig ikkje å snuble på målstreken. Her er sju tips til korleis du kan komme vel i mål.

Kontakt en av våre rådgivere 

Har du spørsmål om en konkret utlysning eller sektor?

Finn en fagrådgiver under hvert tema i utlysningene. Forskningsrådets fagrådgivere har lang erfaring og kompetanse fra næringsliv og forskningsbasert innovasjon.

Kompetansemeglerne i ditt fylke

Kompetansemeglerne bistår bedrifter og offentlige virksomheter over hele landet med å finne fram til rett FoU-kompetanse. Med hjelp fra en kompetansemegler vil du dermed lettere finne tema og muligheter for FoU-prosjekter samt å identifisere og konkretisere prosjektideer.

Våre regionansvarlige

Forskningsrådets regionansvarlige kjenner Forskningsrådets muligheter og fagpersoner godt, og har oversikt over og dialog med næringsaktører og forskningsmiljøer i eget område.

 

Våre nasjonale kontaktpersoner (NCP) for EU-midler

Forskningsrådets egne fagrådgivere for EU kan svare på spørsmål og diskutere muligheter i europeiske utlysninger. Se hvem som er nasjonale kontaktpunkter for de ulike fagområdene.

Eurostars rådgivere

Forskningsutførende små og mellomstore bedrifter (SMB-er) kan gjennom Eurostars søke om midler til forsknings- og utviklingsprosjekter. 

 

Samarbeid utenfor Europa

Forskningsrådet har egne land- og regionkontakter som kan svare på spørsmål og diskutere mulighetene for forsknings- og innovasjonssamarbeid i land utenfor Europa. Du finner kontaktpersoner under de aktuelle utlysningene som er lenket til på siden. 

Arrangementer for næringsliv

Meldinger ved utskriftstidspunkt 31. mai 2023, 23:55 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.