Logg inn på Mitt nettsted (vanlig søknadssystem)

For alle søknader, unntatt SkatteFUNN, skal du logge deg inn via Mitt nettsted.

Du skal også bruke Mitt nettsted om du har et pågående SkatteFUNN-prosjekt eller allerede har startet på en SkatteFUNN-søknad. 

Forskningsrådets Mitt nettsted brukes også av Regionale forskningsfond, Finansmarkedsfondet, Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri og PILOT-E.

Logg inn på Mitt nettsted

Logg inn på Min side (nytt søknadssystem)

Våren 2024: Dette gjelder bare for nye søknader til SkatteFUNN som dere starter opp etter uke 21.

Vi holder på å bytte sakssystem. I denne perioden kan ting endre seg litt mellom hver gang du er inne i systemet og det kan hende at noe mangler eller ikke fungerer som forventet. Vi jobber hele tiden med å forbedre løsningen og håper du vil være tålmodig med oss.

I det nye søknadsskjemaet for SkatteFUNN, må alle de som skal være prosjektleder eller representere en organisasjon, bekrefte rollen sin. Beskjeden om å bekrefte rollen sin i prosjektet blir sendt til e-postadressen som er lagt inn i søknadskjemaet. Når du logger inn på Min side første gangen, blir du spurt om e-post og telefonnummer. Det er viktig at du bruker den samme e-posten som ble lagt inn i søknadsskjemaet. Dersom ulike e-poster blir brukt, får du ikke muligheten til å bekrefte rollen din.

Ta kontakt med skattefunn@forskningsradet.no om dere får trøbbel med dette. 

Logg inn på Min side

Meldinger ved utskriftstidspunkt 15. juni 2024, kl. 00.56 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.