Vil du bli en av oss?

Vi ønsker oss kolleger med stort engasjement og solid kompetanse innenfor fagfeltet sitt. Initiativ, selvstendighet og gode samarbeidsevner er viktige egenskaper å ta med seg i jobben.

Vi oppfordrer deg til å søke uansett alder, kjønn, kulturell bakgrunn eller grad av funksjonsevne.

Hvem er vi?

Vi er mer enn 400 engasjerte medarbeidere som jobber med utvikling og administrasjon av forskning og forskningsbasert innovasjon. Allsidig erfaring og fagbakgrunn preger organisasjonen og kulturen vår.

Forskingsrådet jobbar for eit samfunn der forsking blir skapt, brukt, utfordra, verdsett og delt av alle slik at det faktisk bidrar til omstilling og eit meir berekraftig samfunn.

Ledige stillinger

Søknadsfrist
10
aug

Teknologirådet gir uavhengige råd til Stortinget og regjeringen om ny teknologi som vil bli viktig for Norge. Vi jobber for tiden blant annet med kunstig intelligens og helse, fremtidsanalyse, arbeidsliv og livslang læring, og er i oppstarten av nye prosjekter innen klima og grønn omstilling.

Søknadsfrist
20
aug

Vi søker jurist til vikariat i stilling som rådgiver/seniorrådgiver i vårt juridiske team. Teamet består av fire jurister inkludert teamleder og er del av Avdeling for kvalitets- og prosesstyring.  Avdelingen er ansvarlig for avklaring av juridiske spørsmål og implementering av felles retningslinjer for søknadsbehandling og oppfølging av prosjekter som får støtte av Forskningsrådet.

Bli oppdatert når nye stillinger legges ut:

Abonner på ledige stillinger