Vil du bli en av oss?

Vi ønsker oss kolleger med stort engasjement og solid kompetanse innenfor fagfeltet sitt. Initiativ, selvstendighet og gode samarbeidsevner er viktige egenskaper å ta med seg i jobben.

Vi oppfordrer deg til å søke uansett alder, kjønn, kulturell bakgrunn eller grad av funksjonsevne.

Hvem er vi?

Vi er mer enn 400 engasjerte medarbeidere som jobber med utvikling og administrasjon av forskning og forskningsbasert innovasjon. Allsidig erfaring og fagbakgrunn preger organisasjonen og kulturen vår.

Forskningsrådet jobber for et samfunn der forskning skapes, brukes, utfordres, verdsettes og deles av alle slik at det faktisk bidrar til omstilling og et mer bærekraftig samfunn.

Ledige stillinger

Søknadsfrist
05
mar

<span style="color:black">Har du lyst til å jobbe med Forskningsrådets internasjonale og nasjonale forsknings- og innovasjonssamarbeid? </span>

Søknadsfrist
09
mar

<span style="color:black">Vi søker rådgiver/seniorrådgiver til fast stilling.  </span><span style="color:black">Har du lyst til å være med å levere på vårt viktige samfunnsoppdrag og i</span><span style="color:black">nspireres du av hvordan mennesker, prosesser, tall og teknologi sammen bidrar til å utvikle organisasjoner? Da kan dette være muligheten for deg. </span>

Søknadsfrist
18
mar

Har du solid ledererfaring og god innsikt i innovasjonsarbeid fra ulike forsknings- og bedriftsarenaer? Vi søker en direktør til vår største fagavdeling for næringsrettet forskning.

Bli oppdatert når nye stillinger legges ut:

Abonner på ledige stillinger