Vi er ca 360 engasjerte medarbeidere som jobber med utvikling og administrasjon av forskning og forskningsbasert innovasjon. Allsidig erfaring og fagbakgrunn preger organisasjonen og kulturen vår.

Ledige stillinger

Maritim nasjonal ekspert i Europakommisjonen

Søknadsfrist
01.
mar

Kan du tenke deg å jobbe som maritim nasjonal ekspert i Europakommisjonen i Brussel? 

Vi søker lærlinger i service- og administrasjonsfaget

Søknadsfrist
03.
mar

Er du lærevillig, nysgjerrig og klar for nye utfordringer etter sommeren? Forskningsrådet ansetter nye lærlinger i service- og administrasjonsfaget, og er på jakt etter elever fra VG2 som vi kan hjelpe fram mot fagprøven. Er dette deg? Si hei da, vel!

Lyst til å bli lærling i innholdsproduksjonsfaget?

Søknadsfrist
03.
mar

Er du lærevillig, nysgjerrig og klar for nye utfordringer etter sommeren? Forskningsrådet er på jakt etter en ny lærling i innholdsproduksjonsfaget som vi vil hjelpe fram mot fagprøven. Er dette deg? Si hei da, vel!

Lyst til å jobbe som IT-lærling i Forskningsrådet?

Søknadsfrist
03.
mar

Er du lærevillig, nysgjerrig og har lyst til å jobbe i en fremtidsrettet IT-avdeling? Forskningsrådet er på jakt etter en ny lærling i IT-driftfaget som vi vil hjelpe fram mot fagprøven. Er dette deg? Si hei da, vel!

Har du lyst til å delta i Forskningsrådets arbeid med deling og gjenbruk av forskningsdata ?

Søknadsfrist
12.
mar

Som vår nye seniorrådgiver i denne faste stillingen, blir du en viktig del av Forskningsrådets arbeid med forskningsdata og datainfrastruktur. Du vil bli en del av Avdeling for forskningsdata og -infrastruktur, som jobber med alt fra policyutvikling og rådgivning til søknadsbehandling og oppfølging av prosjekter vi finansierer. De fleste av oppgavene er tverrgående og innebærer mye samarbeid med andre deler av Forskningsrådet, i tillegg til viktig dialog med eksterne aktører både nasjonalt og internasjonalt. Arbeid med norsk deltakelse i internasjonale infrastruktursamarbeid, som blant annet European Open Science Cloud (EOSC) ligger også til avdelingens oppgaver.

Vil du være med på laget for å løse globale utfordringer?

Søknadsfrist
15.
mar

Vi søker rådgivere til 1-2 vikariater i Avdeling for demokrati og internasjonale relasjoner. Vikariatene er på inntil et år, med muligheter for forlengelse.

Bli oppdatert når nye stillinger legges ut:

Abonnér på stillinger

Meldinger ved utskriftstidspunkt 27. februar 2024, 15:50 CET

Viktig informasjon

Til utlysingane med søknadsfrist 6. mars betener vi vakttelefonen +47 22 03 72 00 kvardagene frå torsdag 29. februar til tysdag 5. mars kl. 08.00–15.45 og onsdag 6. mars kl. 08.00–13.00.