Vi er ca 360 engasjerte medarbeidere som jobber med utvikling og administrasjon av forskning og forskningsbasert innovasjon. Allsidig erfaring og fagbakgrunn preger organisasjonen og kulturen vår.

Ledige stillinger

Er du en erfaren dataingeniør (data engineer) som jobber godt sammen med data scientister, statistikere og data-analytikere?

Søknadsfrist
04.
des

Vi søker en rådgiver/spesialrådgiver som vil jobbe på en moderne dataplattform. Forskningsrådet er i full gang med å fornye dataplattformen. Vi skal ta i bruk Snowflake sammen med dbt, Matillion og Azure-tjenester. Vi benytter også Azure Data Factory for noen tjenester. Forskningsrådet sitter på mange ulike datakilder som kan foredles til mer innsikt og bedre beslutninger. Her kommer kompetanse om hvordan en setter sammen, transformerer og kombinerer dataelementer til ny innsikt til nytte.

Vil du være med å utvikle og forvalte IT-sikkerheten i Forskningsrådet?

Søknadsfrist
04.
des

Vi søker en engasjert og kompetent seniorrådgiver/spesialrådgiver for å styrke Forskningsrådets arbeid innen informasjonssikkerhet. Forskningsrådet forvalter store menger informasjon på vegne av våre samarbeidspartnere og har derfor investert tungt for å styrke sikkerheten de siste årene. Som en del av dette arbeidet trenger vi nå en rådgiver til å følge opp systemene vi allerede har, samt være med på å forme veien videre.

Jurist i Forskningsrådet

Søknadsfrist
07.
des

Vårt juridiske team har ledig fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver i Avdeling for virksomhetsstyring.

Bli oppdatert når nye stillinger legges ut:

Abonnér på stillinger

Meldinger ved utskriftstidspunkt 4. desember 2023, 08:36 CET

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.