Hvem er vi?

Vi er mer enn 400 engasjerte medarbeidere som jobber med utvikling og administrasjon av forskning og forskningsbasert innovasjon. Allsidig erfaring og fagbakgrunn preger organisasjonen og kulturen vår.

Ledige stillinger

Seniorrådgiver – forskningsinfrastruktur og romforskning

Søknadsfrist
03.
des

Vi søker en seniorrådgiver til fast stilling i Avdeling for forskningsinfrastruktur. Spesialrådgivere kan også komme i betraktning.

Vil du ha ansvar for å koordinere og utvikle Kildens kommunikasjonsarbeid?

Søknadsfrist
05.
des

Hva blir hovedarbeidsoppgavene dine?

Er du interessert i forskning om samiske forhold og velferdsforskning?

Søknadsfrist
05.
des

Stillingen er et vikariat ut februar 2024, med mulighet for forlengelse.

Seniorrådgiver/spesialrådgiver innen IT-Sikkerhet

Søknadsfrist
05.
des

Vi søker etter deg med tung IT-faglig bakgrunn, som er oppriktig interessert i fagområdet nettverk og sikkerhet. Du er gjerne en person som forstår det strategiske og har bred og dyp IT-teknisk forståelse med erfaring fra skybaserte IT-plattformer.

Vil du jobbe med innovasjon og omstilling for norsk næringsliv?

Søknadsfrist
15.
des

Hvem ser vi etter? Vi ser etter deg som er opptatt av forskningsbasert innovasjon og hvordan dette arbeidet kan bidra til verdiskaping og arbeidsplasser. Vi ønsker at du har ditt faglige tyngdepunkt innen digitalisering og automatisering av produksjonsprosesser (Industri 4.0). Det vil være en fordel om du har erfaring fra en produksjonsbedrift, med god forståelse for maskintekniske problemstillinger, implementering av ulike IKT-verktøy og erfaring med tiltak for miljø/bærekraft i produksjonsprosesser.

Vil du jobbe med administrasjon av virkemidler for innovasjon og omstilling for norsk næringsliv?

Søknadsfrist
15.
des

Hvem ser vi etter? Vi ser etter deg som er opptatt av forskningsbasert innovasjon og hvordan dette arbeidet kan bidra til verdiskaping og arbeidsplasser. Vi tror du har ditt faglige tyngdepunkt innenfor økonomi/administrasjon, og gjerne med erfaring fra offentlig forvaltning.

Bli oppdatert når nye stillinger legges ut:

Abonner på ledige stillinger