Bildet er en kombinasjon av to bilder, en blanding av en ki-generert illustrasjon av en kunstig hjerne og flere barn som lener seg konsentrert over ett bord i klasserommet.
Webinar

Spørsmål og svar om KI-senterutlysinga

Passer for:

Alle som tenkjer å søkje eller delta i søknad om KI-senter

Pris:

Gratis

Digitalt:

Arrangementet strømmes

21. jun. kl. 09.00–10.00

Om arrangementet

Har du tenkt til å søkje eller delta i ein søknad om KI-senter? Har du sendt inn ei KI-senterskisse? I dette webinaret svarer vi på spørsmål de har om hovedutlysinga av KI-senter og informerer om foreløpig plan for oppfølging av KI-skissene.    

Send oss gjerne spørsmål på førehand til ki-satsing@forskningsradet.no. Spørsmål som er relevante for fleire, svarer vi på under webinaret 21. juni. Du kan også stille spørsmål munnleg eller skriftleg under webinaret. Vi svarer så langt vi kan, eller skriftleg etter.   

Vi oppmodar alle som vil følgje webinaret og har andre spørsmål om å setje seg inn i utlysingsteksten og annan informasjon på førehand.

Sjå hovedutlysinga Forskningssentre for kunstig intelligens (KI-senter) (forskningsradet.no) og den gjennomførte skisseutlysinga Obligatorisk skisse som grunnlag for søknader om forskningssentre for kunstig intelligens (KI-senter) (forskningsradet.no).  

Kontakt oss

Forskningsrådets KI-satsing

Meldinger ved utskriftstidspunkt 25. juli 2024, kl. 00.39 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.