Kurs

Lump Sum Funding in Horizon Europe (webinar)

Pris:

Ingen kursavgift, men påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist:

16. april kl. 15.00

Digitalt:

Arrangementet strømmes

23. apr kl 09:00 – 13:30

Om arrangementet

Horisont Europa har innført en ny type finansiering, kalt Lump Sum Funding - eller engangsfinansiering - for enkelte prosjektutlysninger. I dette kurset går vi igjennom alt du som søker på disse prosjektutlysningene trenger å vite om engangsfinansiering.

Engangsfinansieringen er innført for å redusere prosjektadministrasjon og feil i økonomirapporteringen. Engangsfinansieringen gjør programmet enklere, ved at man slipper å rapportere faktiske prosjektkostnader. Dette betyr at du som søker får lettere tilgang til programmet. Dette er særlig viktig for små organisasjoner og nykommere, som  ofte ikke har erfaring og kapasitet til å takle komplekse regler for rapportering av faktiske prosjektkostnader.

Engangsfinanseringen er definert på forhånd, og fastsatt i tilskuddsavtalen (Grant Agreement). Den utbetales ved når alle aktiviteter i en prosjektarbeidspakke er fullført.

Kursleder er Europa Media, og kurset holdes på engelsk. Finn fullstendig beskrivelse av kurset med program på våre engelske sider.

Horisont Europa-kursene våre er delt inn i fem overordnede kategorier (A-E) og i tre nivåer (1-3). Les mer om de ulike kursene.

Kontakt

Inger Nordgard

    Internasjonalt samarbeid

Meldinger ved utskriftstidspunkt 27. februar 2024, 13:26 CET

Viktig informasjon

Til utlysingane med søknadsfrist 6. mars betener vi vakttelefonen +47 22 03 72 00 kvardagene frå torsdag 29. februar til tysdag 5. mars kl. 08.00–15.45 og onsdag 6. mars kl. 08.00–13.00.