Horisont Europa kurstilbud

Vi har kurstilbud til deg enten du er nybegynner eller allerede har lang erfaring med EU-prosjekter.

Innhold på denne siden:

Hvem er kursene for?

Dette er kurs som passer for deg som er forsker, EU-rådgiver ved et universitet eller høgskole, jobber i næringslivet eller offentlig sektor og ønsker å lære mer om mulighetene i Horisont Europa. Kursene er for deltagere fra Norge. 

Kursene har tre vanskelighetsgrader. For at alle skal få mest mulig ut av kursene er det viktig at du holder deg til kurs som passer til din erfaring.

Nivå 1: Nybegynner. For deg som skal søke EU-prosjekter for første gang, eller hvis det er lenge siden du har deltatt i et EU-prosjekt. 

Nivå 2: Viderekomne. For deg som har erfaring fra EU-prosjekter fra før, men ønsker å vite mer. F.eks. hvis du har deltatt som partner i et prosjekt tidligere, men skal nå ha en større rolle, slik som leder av en arbeidspakke eller koordinator.

Nivå 3: Avansert. Våre mest avanserte kurs. For deg som er koordinator eller prosjektleder allerede, eller deg som skal gi råd til andre i organisasjonen din. For å få godt utbytte av kursene på dette nivået er det viktig at du har gått level 2 kursene tidligere, eller har tilsvarende kompetanse.

Hva får du ved å delta?

  • Grundig opplæring i alle fasene i Horisont Europa fra prosjektsøking til rapportering etter avsluttet prosjekt.
  • I tillegg til kurs vi i Forskningsrådet holder selv, tilbyr vi kurs fra Europa Media og Sintef som har førstehåndskunnskap med å utvikle og lede vellykkede prosjekter innen Horisont Europa.
  • Kursene er gratis og åpne for alle, men påmelding er bindende. Vi tar et gebyr på 1.000 kr for registrerte deltakere som ikke møter opp eller som melder seg av etter at påmeldingsfristen er utløpt. 
  • Noen av kursene holdes digitalt, mens andre kurs har fysisk oppmøte. De fleste kursene foregår på engelsk. For webinarer vil lenke til pålogging og til kursmaterialet bli sendt påmeldte deltakere noen dager før kursstart.
  • Nye kurs blir lagt ut to ganger i året (høst og vinter).  

Kurstilbudet delt inn i nivåer

Kan vi hjelpe deg?

Vi kan også skreddersy kurs og veiledning ved behov. Ta kontakt med spesialrådgiver Inger Nordgard for mer informasjon.

Kontakt

Inger Nordgard

    Internasjonalt samarbeid

Nasjonale kontaktpersoner (NCP)

Meldinger ved utskriftstidspunkt 17. juni 2024, kl. 22.08 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.