SkatteFUNN-kurs i hele landet

I perioden april til juni arrangerer Forskningsrådet kurs i hele landet for bedrifter og andre som er nysgjerrige på SkatteFUNN.

SkatteFUNN er en skatteordning for bedrifter i alle bransjer som skal fremme bedriftens investering i forskning og utvikling.

Tre personer snakker sammen
Har din bedrift en idé eller planer om å utvikle et nytt produkt eller tjeneste? Da kan dere bli med på SkatteFUNN-kurs og lære mer om skattefradragsordningen og få veiledning til søknadsprosessen.

Bedrifter kan gjennom SkatteFUNN få 19 prosent av kostnadene i et forskning- og utviklingsprosjekt i skattefradrag gjennom skatteoppgjøret.

Forskningsrådet arrangerer kurs i perioden april til juni der du får vite mer om SkatteFUNN, og kan få svar på spørsmål relatert til egne prosjekter.

Forskning og utvikling bidrar til at bedrifter blir mer innovative og har bedre forutsetninger for å lykkes med omstillinger. Våre undersøkelser viser at omtrent 90 prosent av bedriftene som startet SkatteFUNN-prosjekter de to foregående årene tror de vil investere mer eller på samme nivå de neste 12 månedene. Derfor tror vi du kan ha nytte av å søke SkatteFUNN eller kanskje noen av de andre støtteordningene vi har for næringslivet.

SkatteFUNN er målrettet forskning og utvikling, og har for oss gitt verdi utover pengene.

SkatteFUNN-bedrift

Meldinger ved utskriftstidspunkt 13. juli 2024, kl. 01.28 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.