Arrangementer

background
08.
mar
Arrangementet strømmes

Vi inviterer til digital kick-off Horisont Europa sammen med Nord universitet, EU-nettverk Nordland, Horisont Trøndelag, Innovasjon Norge, Nord-Norges Europakontor og Trøndelags Europakontor. Vi presenterer virkemiddelapparatet og vil initiere en arena og møteplass for økt samarbeid på forskning og innovasjon i Nordland og Trøndelag.

background
16.
mar
Arrangementet strømmes

Holder du til i Innlandet og vil lære mer om EUs finansieringsmuligheter i Horisont Europa?

Svart hvitt bilde av ansikt til liten jente med langt lyst hår, beskåret slik at vi ikke ser øynene
24.
mar
Arrangementet strømmes og opptak blir tilgjengelig

Den nye forsknings- og innovasjonsstrategien for utsatte barn og unge fra BarnUnge21-prosessen har fått den passende tittelen "Ut av Blindsonene". Vi ser på de syv ambisiøse anbefalingene i strategien og diskutere hvordan de må følges opp.

background
25.
mar
Arrangementet strømmes

Vi inviterer til konferanse for å få innspill til rapport om rettighets- og lisensspørsmål knyttet til deling av datasett i forskningen.

background
26.
mar
Arrangementet strømmes

Forskningsrådets prosjektverksted er et tilbud til aktører i offentlig sektor med samarbeidspartnere som vil lære mer om å strukturere forsknings- og innovasjonsprosjekter. Nå arrangerer vi det for Innlandet.

background
20.
21.
apr

Vi presenterer og feirer resultater og prestasjoner fra global helseforskning de siste tiårene. Samtidig vil vi rette blikket fremover og diskutere fremtidige utfordringer.