Kurs

D.3 - EC Audit workshop

Hvor:

Forskningsrådet (møterom Abel 1+2)

Passer for:

Nivå 2 og 3 (kurs for viderekomne og avanserte)

Pris:

Ingen kursavgift, men påmeldingen er bindende. Det tas et gebyr på kr. 1000 for no show, samt avmelding senere enn påmeldingsfristen. Kun fravær med sykemelding, rettsinnkalling eller militærtjeneste aksepteres som gyldig fravær.

Påmeldingsfrist:

2. juni kl.15.00

08. jun kl 08:45 – 15:00

Om arrangementet

Dette kurset er en praktisk workshop i hvordan audits gjennomføres i en organisasjon som deltar i EU-prosjekter. Kursdeltakerne får praktisk øvelse ved at de spiller rollen som revisorer, og gjennomgår organisasjonens regnskapsmessige rutiner. Formålet er å finne feil i rapportering og kalkuleringer, og oppsummere dem  i en såkalt Draft Audit Report. På denne måten får deltakerne god innsikt i revisjonsprosessen og hvordan man kan unngå eventuelle problemer. For å få fullt utbytte av kurset er det en forutsetning å ha gjennomført D2-kurset, da D.3-kurset bygger på D.2

Kursleder er Europa Media, og kurset holdes på engelsk. Finn fullstendig beskrivelse av kurset med program på våre engelske sider.

Horisont Europa-kursene våre er delt inn i fem overordnede kategorier (A-E) og i tre nivåer (1-3). Les mer om de ulike kursene.

Kontakt

Inger Nordgard

    Internasjonalt samarbeid

Meldinger ved utskriftstidspunkt 3. juni 2023, 04:29 CEST

IT-feil Skattefunn

Har du fått e-post om at prosjektet ditt til SkatteFUNN er trukket? Dette skyldes en IT-feil. Vi beklager dette og jobber med å rette opp i feilen.