Kurs

B.2 - Horizon Europe Proposal Writing Focus: Impact

Hvor:

Forskningsrådet (møterom Abel 1)

Passer for:

Nivå 2 (kurs for viderekomne)

Pris:

Ingen kursavgift, men påmeldingen er bindende. Det tas et gebyr på kr. 1000 for no show, samt avmelding senere enn påmeldingsfristen. Kun fravær med sykemelding, rettsinnkalling eller militærtjeneste aksepteres som gyldig fravær.

Påmeldingsfrist:

8. juni kl. 15.00

13. jun kl 09:00 – 14. jun kl 15:00

Om arrangementet

Horizon Europe Proposal Writing Focus: Impact (2 dager) – Nivå 2

Kurset gir en introduksjon til prosjektutvikling i Horisont Europa (arbeidsprogram, emner og utlysninger, søknadsprosess, hva som kjennetegner søknader til Horisont Europa, de ulike prosjekttypene, samt søknadsforberedelse). I løpet av kurset vil vi gjennomgå søknadsprosessen fra ide til ferdig prosjektforslag, og du vil få prøve deg gjennom en praktisk øvelse.
Kursets dag 2 er viet til hvordan best beskrive forventet samfunnseffekt av prosjektet, til innovasjon og utnyttelse av prosjektresultatene, i tillegg til hvordan man best kan skreddersy en effektiv Dissemination and Communication Plan for å få høyest mulig potensiell samfunnseffekt av prosjektet.

Kursleder er Europa Media, og kurset holdes på engelsk. Finn fullstendig beskrivelse av kurset med program på våre engelske sider.

Horisont Europa-kursene våre er delt inn i fem overordnede kategorier (A-E) og i tre nivåer (1-3). Les mer om de ulike kursene.

Kontakt

Inger Nordgard

    Internasjonalt samarbeid

Meldinger ved utskriftstidspunkt 4. juni 2023, 03:34 CEST

IT-feil Skattefunn

Har du fått e-post om at prosjektet ditt til SkatteFUNN er trukket? Dette skyldes en IT-feil. Vi beklager dette og jobber med å rette opp i feilen.