Møte

ERC søknadslesedag i Ås

Hvor:

NMBU/ Vitenparken Campus Ås, rom Hovedkvarteret

Passer for:

Forskere og EU-rådgivere

Pris:

Gratis

Påmeldingsfrist:

23 aug kl 23:58

Om arrangementet

Norges forskningsråd arrangerer "ERC søknadslesedager" for forskere som planlegger en søknad til The European Research Council (ERC). 

På lesedagen får du mulighet til å se på søknader som har fått finansiering fra ERC, for å se hvordan et vellykket ERC-prosjekt kan struktureres. Over 60 norske ERC-grantees har vært så vennlige å gi tillatelse til at vi kan gjøre søknaden deres tilgjengelig på lesedagen.  

Hvis du har spørsmål rundt din ERC-søknad så kan du kontakte EU-rådgiver/rådgiver for ekstern-finansiering på din institusjon, eller oss som er nasjonale kontaktpersoner for ERC (NCP´er), se kontaktinformasjon under. Du finner også all informasjon om søknadstyper og aktuelle utlysninger på ERC sine nettsider. 

Dette er en stille lesesesjon uten program. For mer informasjon se den felles påmeldingssiden, der finner du også lenke til hvert enkelt arrangement. 

Kontaktpersoner

Berit Sundby Avset

    SeniorrådgiverBanebrytende forskning

Per Magnus Kommandantvold

    SpesialrådgiverBanebrytende forskning

Meldinger ved utskriftstidspunkt 21. april 2024, kl. 16:13 CEST

Viktig informasjon

Til utlysingane med søknadsfrist 24. april betener vi vakttelefonen +47 22 03 72 00 måndag 22. april og tysdag 23. april kl. 08.00–15.45 og onsdag 24. april kl. 08.00–13.00.