EIT Open Day Norway
- Hvor:
Forskningsrådets lokaler, Drammesveien 288, 0283 Oslo
- Passer for:
Bedrifter, grundere og innovatører i offentlig og privat sektor, forskere, studenter, universiteter og forskningsorganisasjoner.
- Pris:
Gratis
- Påmeldingsfrist:
21. september kl 23.59
Om arrangementet
Hvordan kan Europas største økosystem for innovasjon hjelpe deg? European Institute for Innovation & Technology støtter europeisk innovasjon gjennom 9 tematiske kunnskaps- og innovasjonsnettverk (Knowledge and Innovation Communities - KICs).
Nettverkene skal bidra til å bringe løsninger på globale utfordringer til markedet. Nordiske representanter fra innovasjons-nettverkene vil presentere hvordan de støtter innovasjoner, nettverk, start-ups, scale-ups, entreprenørskaps-utdanning rettet mot spesifikke samfunnsutfordringer.
Agenda:
Registration from 12:30
13:00 Welcome and introduction by Inger Midtkandal, National NCP Coordinator, The Research Council of Norway
13:10 The role of EIT in Norway by Øydis Hagen, Senior Adviser, The Norwegian Ministry of Education and Research.
13:20 What is EIT? An introduction by Caroline Vandenplas, Head of Communications and Engagement Unit (acting), EIT Headquarters
13:40 My journey with EIT
- Dr. Maria Wallin, NTNUs EIT Raw Material coordinator
- Matthew Mace, Chief Scientific Officer and Director of Sales, Acorai
- Erik Dyrkoren, CEO and co-founder of Zeabuz (tbc)
14:15 Break
14:40 What's in it for you?
Highlighting EIT KIC activities in education, business creation and acceleration, and innovation driven research.
- Kyle Macdonald, Innovation Manager, EIT Manufacturing
- Anders Bengtsson, Head of Innovation Hub North, EIT Urban Mobility
- Matilda Åberg Wennerholm, Collaboration lead, EIT Health Scandinavia
- Olli Salmi, Regional Director North, EIT Raw Materials
- Lea Myyryläinen, Regional Director North, EIT Digital
- Adam Strzelecki, Project Manager, EIT Food
- Representative from EIT Culture and Creativity
15:40 – 17:30 Networking Arena (no digital participation)
- Speed date with KIC representatives
Finger food and drinks
Kontaktperson
Meldinger ved utskriftstidspunkt 2. oktober 2023, 20:35 CEST