Gjennomført

Designdrevet innovasjonsprogram (DIP)

Design skaper gode løsninger – DOGA deler ut 11 millioner til innovasjonsprosjekter

Hvordan kan vi skape grønne innovasjoner som gir verdi for både næringslivet og fellesskapet? Det er konkurransekraft i å tenke nytt, spesielt når det er bygget på reell innsikt og behov. Å finne disse løsningene er utfordrende og krever friske perspektiver og samarbeidsformer. Men, hvordan skal vi gjøre det i praksis? DOGA kan hjelpe dere i gang.

Gjennom Designdrevet innovasjonsprogram (DIP) gir DOGA økonomisk støtte til å gjennomføre idéfasen av en innovasjonsprosess. Forutsetningen er at brukerne involveres og at designere er med helt fra starten av.

Du kan lese mer om designdrevet innovasjon her.

Med DIP-støtte får du en unik mulighet til å teste ut disse innovasjonsmetodene for å utvikle nye ideer og løsninger for dine produkter eller tjenester.

Delta på introkurs i designdrevet innovasjon

Den 25. april holder vi introkurs i designdrevet innovasjon. Kurset kan være en fin start på prosessen med å søke om DIP-midler. Kurset er rettet mot alle som er nysgjerrig på å teste nye måter å jobbe på. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. På drøyt tre timer får man gjøre brukerintervjuer, definere en utfordring, skape et mylder av ideer på mulige løsninger, bygge prototyper, presentere endelig løsningsforslag og få tilbakemeldinger. 

Meldinger ved utskriftstidspunkt 30. mai 2024, kl. 05.22 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.