Møte

Open digital kafé: Horisont Europa – klyngje 5: Klima, energi og mobilitet Tema: HYDROGEN

Passer for:

Forskarar, EU-rådgivarar og andre som er interesserte i Horisont Europa

Pris:

Gratis

Påmeldingsfrist:

12. feb kl. 08.00

Digitalt:

Arrangementet strømmes

12. feb. kl. 12:00–12:50

Om arrangementet

Bli med på åpen digital klynge 5 kafé om Clean Hydrogen Partnership og de nye utlysningene innenfor hele verdikjeden for hydrogen. 

Clean Hydrogen Partnerskap, hydrogenpartnerskapet, er et partnerskap under Cluster 5 Climate, Energy and Mobility i Horisont Europa, som støtter prosjekter som dekker hele verdikjeden for hydrogen! Hydrogenpartnerskapet har forpliktet seg til å gjøre EUs hydrogensektor ledende innen bærekraftige og sirkulære hydrogenteknologier og verdikjeder.

Den overordna driveren for klynge 5 med tilhørende partnerskap er å akselerere den grøne og digitale omstillinga, og tilhøyrande transformasjon av økonomi, industri og samfunn for å oppnå klimanøytralitet i Europa innan 2050. Hydrogenpartnerskapets hovedmål er å bidra til EUs grønne giv og Hydrogenstrategien gjennom finansiering av forsknings- og innovasjonsaktiviteter.

Vi ønskjer alle aktørar som er interesserte i å utarbeide prosjektforslag velkommen. Andre personar som berre er nysgjerrige på moglegheitene partnerskapet tilbyr er også velkomne. Vi inviterer personar som allereie deltek i EU-prosjekt og som evaluatorer til å dele kunnskap og erfaringar.

Vi ønskjer ein uformell dialog og har derfor ingen dagsorden. Formålet er å skape ein arena der deltakarane er villige til å dele spørsmål, utfordringar, idear og diskutere dei i fellesskap. Innhaldet i den opne kafeen er dermed drive av deltakarane.

Finn kontaktinformasjon til NCP-teamet som jobbar med klyngje 5. 

Kontakt

Ingunn Borlaug Lid

    Klima og miljø

Meldinger ved utskriftstidspunkt 8. mai 2024, kl. 04:26 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.