Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Nå kan du ta Horisont 2020-kurs hjemme i din egen stue

Har du ikke anledning å delta på Forskningsrådets Horisont 2020-kurs på Lysaker? Nå tilbyr vi tre e-læringskurs slik at du skal ha bedre sjanser for å lykkes i EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont 2020. Registrer deg i vår kursportal og ta kursene når du vil og hvor du vil.

Forskningsrådets satsing på å dyktiggjøre gode norske søkermiljøer innenfor Horisont 2020, The Path to EU Excellence, inneholder nå et komplett tilbud med både klasseromskurs, e-læringskurs samt et tilbud om konsulenthjelp til idéutvikling og søknadsgjennomgang.

(Illustrasjonsfoto: Shutterstock)

Det er per i dag tre tilgjengelige e-læringskurs som gir en innføring til EU-prosjekter og hvordan man finner frem til relevante utlysninger.

– E-læringskursene fra Forskningsrådet gir en grundig innføring i begrepene relatert til Horisont 2020 og EU-søknader generelt. De er lett tilgjengelige og inneholder grunnleggende relevant informasjon. Jeg anbefaler dem for alle som er ferske i dette feltet, sier Magnus Seierstad, EU-rådgiver ved NMBU.

Flere nye klasseromskurs i høst
I løpet av høsten vil vi også kunne tilby flere nye klasseromskurs for deg som er "nybegynner" med Horisont 2020. Kursene arrangeres i samarbeid med SINTEF og med forelesere som har lang erfaring fra EU-prosjekter. Det er mulig å melde seg på kursene i prosjektutvikling, søknadsstøtte og budsjettering nå (Nivå 1 – Innføringskurs).

Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomfører e-læringskursene før du melder deg på klasseromskursene.

Alle kursene er gratis men deltakelse forutsetter at du har konkrete planer om å søke EU-midler.

Kontaktperson: Inger Nordgard

Skrevet av:
Hilde Totland Harket Spesialrådgiver htha@forskningsradet.no
Publisert:
17.08.2017
Sist oppdatert:
22.08.2017