Gjennomført
Se Resultat
Fellesutlysning mellom Kina og Norge på mattrygghet – bærekraftig og trygg mat fra land- og havbruk
Viktige datoer
22. apr 2020
Kinesisk-norsk nettverksarrangenement
Et kinesisk-norsk nettverksarrangement for forskere innenfor matsikkerhet for akvakultur planlegges 4. mars 2020. Arrangementet organiseres av Norges forskningsråd og Natural Science Foundation of China for å legge til rette for søknader til denne utlysningen.
29. jun 2020
Åpen for søknad
02. sep 2020
Søknadsfrist
01. jan 2021
Tidligste tillatte prosjektstart
01. aug 2021
Seneste tillatte prosjektstart
31. mai 2024
Seneste tillatte prosjektslutt
Viktige datoer
Formål
Forskningsrådet og National Natural Science Foundation of China (NSFC) lyser ut midler under det kinesisk-norske fellesprogrammet. Målet er å oppnå vitenskapelige forskningsresultater i verdensklasse. Denne utlysningen gjelder Forskerprosjekt på bærekraftig og trygg mat fra land- og havbruk.
Om søknadsresultatene
- Søkt beløp
- Kr 174 000 000
- Tildelte midler
- Kr 30 000 000
- Mottatte søknader
- 35
- Innvilgede søknader
- 6
Prosjektnr. | Organisasjon | Prosjekttittel | Tema | Søkt beløp | Publisert |
---|---|---|---|---|---|
320692 | NORGES MILJØ- OG BIOVITENSKAPELIGE UNIVERSITET (NMBU) | Developing fish-food safety control measures against antimicrobial resistance by reprograming metabolism in farmed fish | N/A | N/A | 22.06.2021 |
320687 | NMBU, BIOVIT | Safe kelp for food and feed – controlling the transfer of iodine and arsenic through the value chain | N/A | N/A | 22.06.2021 |
320456 | UNIVERSITETET I BERGEN | Effects of micro/nanoplastics and contaminated micro/nanoplastics on food safety of fish | N/A | N/A | 22.06.2021 |
319693 | NTNU FAKULTET FOR NATURVITENSKAP | Healthy feed to healthy aquatic food via Sino-Norwegian cooperation (Feed2food) | N/A | N/A | 22.06.2021 |
319577 | MØREFORSKING AS AVD ÅLESUND | Integrated Multitrophic Aquaculture for Sustainable and Safe Food Production | N/A | N/A | 22.06.2021 |
319504 | Norwegian University of Life Sciences | Safe and secure food from field to fork: management of fungal hazards in horticultural crops via optical based strategies (HortiFood) | N/A | N/A | 22.06.2021 |