Gå direkte til innhold

Oslofjordfondet finansierer prosjekter som bidrar til å løse utfordringer i regionen, og som er til nytte for bedrifter og offentlige institusjoner.

 • Utlysninger

  Kvalifiseringsstøtte for bedrifter og offentlig sektor - løpende frister i 2018: 1. februar, 1. mai, 1. september, 1. november

  Trykk her for oversikt over tidligere og aktive utlysninger

Nyheter

 • 19 søkere konkurrerer om 25 millioner

  Det søkes om mer enn 68 millioner til hovedprosjekter i vårens jakt på regionale forskningsmidler. Her kan du se hvem som kjemper om mildlene

 • Kvalifiseringsstøtte i februar 2018

  Nå skal tidevannsport vurderes som løsninger i utfordrende miljø og barnets øyehelse settes i fokus

 • Invitasjon til Årskonferanse for Regionale forskingsfond 2018

  På konferansen den 11. – 12. september ser vi spesielt på samspelet mellom regional og nasjonal forskingspolitikk i lys av regionreforma. Vi får innsikt i regionale forskings- og innovasjonssystem og blir kjend med nye forskingsresultat.

 • Et festfyrverkeri av et år

  Lærerikt, betydningsfult og intenst. 2017 tok Oslofjordfondet med storm. Fondet bevilget 72 millioner kr. og hadde vertskapet for Regionale forskningsfonds årskonferanse. Konferansen behandlet det altid gjeldende spørsmål "For hvem gjør RFF en forskjell?"

Flere nyheter

Kalender

 • 11.09.18 - 12.09.18

  Årskonferanse for Regionale forskingsfond 2018

  På konferansen den 11. og 12. september ser vi spesielt på samspelet mellom regional og nasjonal forskingspolitikk i lys av regionreforma. Vi får innsikt i regionale forskings- og innovasjonssystem og blir kjend med nye forskingsresultat.