Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Søknadsinformasjon Nord-Norge

Se de enkelte utlysninger for nærmere føringer for prosjekttyper, målgrupper og tematikk. (De finner du ved å klikke "forside" og så på den grønne boksen.)

Søknadstyper, tema og krav til søkere og søknader vil gå fram av den enkelte utlysningstekst. Fondsstyret ønsker å bruke alle søknadstypene i løpet av den perioden som handlingsplanen gjelder.

Generell informasjon om hvilke søknadstyper som kan være aktuelle for de regionale forskningsfondene kan finnes via de felles nettsidene.

Alle de regionale forskningsfondene har elektronisk søknadsinnsending med bruk av systemet til Norges Forskningsråd. Alle søknadstypene, unntatt regional kvalifiseringsstøtte, vurderes av et nasjonalt fagpanel som organiseres av Forskningsrådet.

På grunnlag av innstillingen fra fagpanelene foretar de regionale sekretariatene en selvstendig vurdering av søknadene basert på de regionale føringene og prioriteringene som er gitt i den aktuelle utlysningen. Sekretariatet legger søknadene fram for endelig vedtak i det regionale fondsstyret.

Publisert:
06.04.2010