Gå direkte til innhold

Regionale forskningsfond skal styrke forskning for regional innovasjon og utvikling ved å støtte opp under regionens prioriterte innsatsområder og mobilisere til økt FoU-innsats.

Nyheter

 • Velkomen til Årskonferanse for regionale forskingsfond

  Forskings- og høgare utdanningsminister Iselin Nybø og Forskingsrådet sin administrerande direktør John-Arne Røttingen kjem, saman med fleire fylkesordførarar, sentrale personar i forskingsmiljø og samarbeids-partnarar til dei regionale forskingsfonda. Meld deg på konferansen 11. og 12. septembe no!

 • RFFNORD går over til utbetaling over faktura

  RFFNORD skifter til fakturabasert utbetalingsprosess. Det vil i overgangsperioden kunne medføre noen forsinkelser i utbetalinger til alle ledd i prosessen er helt på plass.

 • Invitasjon til Årskonferanse for Regionale forskingsfond 2018

  På konferansen den 11. – 12. september ser vi spesielt på samspelet mellom regional og nasjonal forskingspolitikk i lys av regionreforma. Vi får innsikt i regionale forskings- og innovasjonssystem og blir kjend med nye forskingsresultat.

Flere nyheter

Kalender

 • 11.09.18 - 12.09.18

  Årskonferanse for Regionale forskingsfond 2018

  På konferansen den 11. og 12. september ser vi spesielt på samspelet mellom regional og nasjonal forskingspolitikk i lys av regionreforma. Vi får innsikt i regionale forskings- og innovasjonssystem og blir kjend med nye forskingsresultat.