Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

CLIMIT er et offentlig program for å akselerere kommersialisering av CO2-håndtering gjennom økonomisk stimulering av forskning, utvikling og demonstrasjon. Programmet er et samarbeid mellom Forskningsrådet og Gassnova. Hjemmeside: climit.no.
Denne siden omfatter kun Forskningsrådets del av CLIMIT.

Mer om CLIMIT

Nyheter

 • Nå kan du få presentere PhD-en din på Energiforskningskonferansen og vinne 25 000 kroner

  På årets Energiforskningskonferanse 21. mai ønsker vi å få presentert noe av det spennende arbeidet som PhD-kandidater gjør i våre prosjekter. Vi inviterer derfor til en formidlingskonkurranse, der du har mulighet til å vinne et reisestipend på 25 000 kroner.

 • CLIMITs utlysninger i 2019

  CLIMITs utlysninger i 2019 fokuserer på næringslivet. De største utlysningene rettes mot Kompetanseprosjekter for næringslivet (KPN) og Innovasjonsprosjekter for næringslivet (IPN).

 • CLIMIT PhD og post.doc Seminar

  Engasjerte unge forskere som har fremtidens løsninger

  Doktorgradsstudenter og post.doc-kandidater var ivrige og entusiastiske i diskusjonene om hvordan bidra til å løse klimautfordringene. Mange bidro i seminaret med enten presentasjoner eller postere på årets PhD og post.doc seminar. Det var en god gruppediskusjon og mye bra nettverksbygging.

Flere nyheter

Kalender

 • 21.05.19 - 21.05.19

  Energiforskningskonferansen 2019

  Energiforskningskonferansen 2019 arrangeres den 21. mai på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo. Vi presenterer ferske forskningsresultater og industriens perspektiver på hvordan vi skaper morgendagens miljøvennlige energisystem.