Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

UTLYSNINGER I BIA

Til høsten er det nye muligheter til å søke om støtte til Innovasjonsprosjekter i næringslivet

BIA planlegger å lyse ut 450-500 mill. kroner totalt over fire år til nye Innovasjonsprosjekter i næringslivet med oppstart 2015. Søknadsfrist vil være 15.10.2014, men det vil være mulig å sende inn prosjektskisser fra 15. juni 2014 til 3. september 2014. Søkere oppfordres til å benytte denne muligheten til å få tilbakemelding og råd før de utarbeider den endelige søknaden. Utlysningen skal etter planen publiseres i slutten av mai. Det planlegges tilsvarende utlysninger av midler til Innovasjonsprosjekter i næringslivet medio oktober de neste tre årene.

Hvis din bedrift har tanker om et innovasjonsprosjekt er det mulig å sende inn prosjektideer allerede nå for å få rådgivning om videreutvikling av ideen, se mer informasjon og utlysning her.

BIA planlegger også lyse ut midler til Kompetanseprosjekter for næringslivet med oppstart 2015 med søknadsfrist i februar 2015, utlysning publiseres til høsten.

BIA ønsker å styrke norsk deltakelse i europeisk forskningssamarbeid. Vi planlegger å lyse ut midler til organisasjoner og grupperinger med nasjonal gjennomslagskraft som ønsker å delta aktivt i strategiske prosesser og fremme norske FOU-interesser, prioriteringer og forskningsbehov på den europeiske forskningsarenaen.

Nyheter om utlysninger i BIA får du i nyhetsbrev, meld deg på her. Har du spørsmål, ta kontakt
 

Skrevet av:
Lise Våland Sund Spesialrådgiver lvs@forskningsradet.no
Publisert:
06.05.2014
Sist oppdatert:
13.09.2016