Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

10 år med SFF: Klimaforandringer på høye breddegrader

Sted:
Grieghallen og Håkonshallen, Bergen
Starter:
03.09.2012 00:00 CET
Avsluttes:
06.09.2012 00:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Bjerknes Centre for Climate Research (BCCR) ved Universitetet i Bergen arrangerer konferansen “Bjerknes Centre: 10 years anniversary conference. Climate change in High Latitudes.” Med dette markerer de 10 år som SFF, og som del av konferansen vil blant annet senterets bidrag til den internasjonale klimaforskningen vises fram.

Klimakonferanse i Bergen Ved årsskiftet er det ti år siden de første 13 Sentrene for fremragende forskning (SFF) startet opp. Finansieringen fra Forskningsrådet utløper da for disse sentrene. I løpet av høsten avholdes en rekke markeringer og arrangementer ved disse sentrene, for å formidle forskningen og vise fram hva som er oppnådd i perioden som SFF.
 
Klimaforandringer på høye breddegrader BCCR arrngerer 10-års jubileum. SFF-logo
Konferansen har som mål å oppsummere den gjeldende kunnskapen hva angår fortidens, nåtidens og fremtidens klimaforandringer på høye breddegrader på både den nordlige og sørlige halvkule. Bakgrunnen for temaet er at klimaforandringer forsterkes ved høye breddegrader. En rekke internasjonale toppforskere innen klimaendringer står på programmet som foredragsholdere.

Se programmet her.