Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Utdeling av VRIs kommunikasjonspris 2016

16.november ble VRI sin kommunikasjonspris delt ut for sjuende og siste gang. Det var litt diskusjon rundt tildelingen fordi vi har flere gode kandidater enn priser.

Sanda Knudson, VRI Vestfold (Foto: Carina Broen-Konradsen)
Formålet med prisen har vært å synliggjøre og skape oppmerksomhet om VRIs aktiviteter og resultater. VRI har vært en mobilisering med mye kraft, også i kommunikasjonssammenheng, og det på en slik måte at ordboka har fått noen nye ord; eksempelvis VRI-forsker og VRI-professor. Og "å gjøre en VRI" har fått en ny betydning for de innvidde.

VRI gir oss lov til å eksperimentere, og i år gjør vi "en VRI" og deler ut kommunikasjonsprisen til flere kandidater. Prisvinnerne får et diplom fra VRI-sekretariatet og en gave fra Kon Tiki-museet, i tillegg til all den velfortjente heder og ære som prisen bringer. 
 
Felles for alle VRI-regionene er at så å Fra venstre Bjørn Tafjord, Øyvind Herse VRI Møre og Romsdal og Arthur Almestad, Forskningsrådet. si alle har et stødig kommunikasjonsarbeid gjennom egne internettsider, fylkeskommunens nettsider og Facebook, blogger samt andre sosiale medier. Mange får til mye med små ressurser, vi nevner spesielt Innlandet, Sogn og Fjordane og Finnmark!

Vinnerne har alle tatt steget fullt ut og gjort et framifrå arbeid i året som gikk. Med jevn og til dels høy aktivitet på Facebook, god produksjon og leveranse av gode saker om prosjektene og aktivitetene, avisoppslag i lokale og regionale medier, en dog nasjonale og internasjonale medier. Alle har levert et kommunikasjonsarbeid av svært høy kvalitet.

Kommunikasjonsprisen 2016 går til:
 

  • Nordland – nykommer fra nord som har satset hardt de siste åra!
  • Møre og Romsdal – har vunnet prisen en gang før og har blitt nominert flere ganger!
  • Rogaland – har vunnet prisen hele to ganger før!
  • Agder – kraftfull nykommer!
  • Vestfold – enda en kraftfull nykommer!

Vi gratulerer!

Skrevet av:
Idun Alhajjam
Publisert:
05.12.2016
Sist oppdatert:
05.12.2016