Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Vil du inngå i en forskerpool for SkatteFUNN-bedrifter? Søk her

Forskningsrådet søker etter forskere som vil inngå i en forskerpool som skal være tilgjengelig for næringslivet.

Registreringen er nå åpen, velg en av lenkene under for å søke

 

Forskerpool for IKT

 

Forskerpool for reiseliv

 
Vi ønsker å gjøre tilgangen til forskerkompetanse enkel for bedrifter i SkatteFUNN-porteføljen, og å gjøre det enkelt for forskere å knytte bånd til relevante næringslivspartnere.

Forskningsrådet søker derfor etter forskere med kompetanse innenfor ett av områdene IKT eller reiseliv til å inngå i en betalt forskerpool som skal være tilgjengelig for SkatteFUNN-bedrifter. Eksempler på forskerkompetanse som kan være relevant for reiselivet er kultur, mat, opplevelser, forretningsmodeller, sikkerhet etc. Forskere kan søke om å bli en del av forskerpoolen for cirka ett år av gangen.
 
Som en del av forskerpoolen vil du være tilgjengelig for bedrifter med et antall timer du selv må styre. Bedriften betaler per time for å benytte poolen og timeprisen er den samme som den ville vært i andre prosjekter finansiert av Forskningsrådet. Bedriftens utgifter ved å benytte forskerpoolen vil dekkes av Forskningsrådet.
  
Hver av forskerpoolene innenfor IKT og reiseliv vil bestå av inntil 50 forskere. Når antallet er nådd avsluttes utlysningen.

 

Skrevet av:
Publisert:
28.08.2018
Sist oppdatert:
06.09.2018