Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Bli med på MarTERA Brokerage event 2019

Jobber du med teknologiutvikling i en bedrift som er potensiell søker til MarTERA? Da inviteres du til nettverksmøte – brokerage event – som arrangeres i Forskningsrådets lokaler 13. februar 2019

På nettverksmøtet vil du både få mer informasjon om muligheten for å søke forskningsmidler og finne internasjonale samarbeidspartnere til en prosjektsøknad til den andre utlysningen i MarTERA: Marine and maritime technologies for a new ERA. Søknadsfristen er 29. mars 2019.

Arrangementet er åpent for forskere og teknologer fra alle sektorer (Næringsliv, offentlig, forskningsorganisasjoner) som er interessert i bærekraftig utvikling av olje og gass, marine og maritime næringer. 

- I den første utlysningen i MarTERA gjorde forskere og leverandørbedrifter innenfor olje og gass det skarpt og hentet hjem mye prosjektfinansiering. Vi tror dette er en god mulighet for norske bedrifter til å utvide nettverket sitt og søke på EU-midler til egne teknologiprosjekter, sier spesialrådgiver Tarjei N. Malme.

For påmelding og mer informasjon om arrangementet – gå til egen arrangementsside for MarTERA Brokerage event 2019.b2match

​Påmeldingen til nettverksmøtet er åpen helt til 12. februar

Skrevet av:
Publisert:
30.01.2019
Sist oppdatert:
30.01.2019