Gå direkte til innhold

MARINFORSK skal øke kunnskapen om marine økosystemer og konsekvensene av menneskelige påvirkninger, og bidra til gode og effektive forvaltningsprosesser. Programmet skal styrke grunnlaget for bærekraftig verdiskaping basert på marine ressurser og andre økosystemtjenester.

Mer om MARINFORSK

Nyheter

 • Snart klart for havforskningskonferanse

  Programmet spenner fra forskningspolitikk til forskerstafett når Forskningsrådet inviterer til havforskningskonferanse på Lillestrøm i oktober.

 • Innovasjonsprosjekt i næringslivet

  Få råd og veiledning til innovasjonsprosjekter

  Forskningsrådet deler ut én milliard kroner til innovasjonsprosjekter i bedrifter. Vil du ha tips og råd før du sender inn søknad, kan du først sende inn en skisse. Fristen er 29. august.

 • JPI Oceans søker ny direktør

  JPI Oceans lyser ut stillingen som direktør for sekretariatet i Brussel. Stillingen er for tre år og ønskes besatt innen 1. desember 2018.

Flere nyheter

Kalender

 • 21.08.18-24.08.18

  Forskningsrådet på Nor-Fishing 2018

  Forskningsrådet deltar på Nor-Fishing 2018 som en del av samarbeidsprosjektet Forskningstorget – Forskning og innovasjon. Fiskeriminister Harald Tom Nesvik åpner Forskningstorget kl. 14.30 tirsdag 21. august i forbindelse med det første miniseminaret.

 • 24.10.18-25.10.18

  Forskningsrådets havforskningskonferanse

  24.-25. oktober er det klart for Forskningsrådets havkonferanse. Et rent og rikt hav er grunnleggende for så vel klima og miljø, som for økonomisk vekst. Konferansen vil belyse forskningens rolle og hva den sier om status og framtid for havet.

Se hele kalenderen