Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

Forskningsrådet på Nor-Fishing 2018

Sted:
Trondheim Spektrum
Starter:
21.08.2018 10:00 CET
Avsluttes:
24.08.2018 16:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Forskningsrådet deltar på Nor-Fishing 2018 som en del av samarbeidsprosjektet Forskningstorget – Forskning og innovasjon. Fiskeriminister Harald Tom Nesvik åpner Forskningstorget kl. 14.30 tirsdag 21. august i forbindelse med det første miniseminaret.

Med det felles Forskningstorget vil forskning og innovasjon synes godt i messelandskapet i år. Forskningstorget samler åtte institusjoner rundt et felles torg for presentasjoner og møter om marin forskning og innovasjon. ​Det vil si at de besøkende kan finne ekspertise på forskning og innovasjon for fiskeri og sjømat, forvaltning og teknologi på ett sted. 

Fiskeriminister Harald Tom Nesvik vil stå for den offisielle åpningen av Forskningstorget tirsdag 21. august kl. 14.30. 

Miniseminarer
I løpet av messedagene vil det arrangeres 7 miniseminarer for å belyse aktuelle temaer med forskningsbasert kunnskap. Seminarene tar for seg fangst- og fartøyteknologi, bestandsovervåking, havmiljø, bærekraft, bioøkonomi, foredlingsteknologi, sjømatmarked og kvalitet. 

Seminarene varer 30-40 minutter og inneholder flere korte innlegg fra forskning og næringsliv som belyser de ulike temaene med konkrete eksempler.

Se detaljert prorgam for miniseminarene. PDF - 1,6 MB

Programmet finnes også på Nor-Fishings nettsider/Faglig program

Disse finner du på Forskningstorget
Forskningstorget - Forskning og innovasjon er et samarbeid mellom Havforskningsinstituttet, Nofima, SINTEF Oceans/NTNU, UiT Norges arktiske universitet, FHF, Innovasjon Norge og Forskningsrådet.

Forskningsrådets deltakelse på Nor-Fishing koordineres gjennom programmet MARINFORSK. Rådgivere fra andre programmer og aktiviteter som er relevante for fiskeri- og sjømatnæringen vil også være til stede på vår stand. Det gjelder bl.a. HAVBRUK, MAROFF, SkatteFUNN og Nærings-phd.