Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

NKJ lyser ut nettverksmidler til digitalisering av landbruket

Trenger du å samhandle og utveksle kunnskap og forskningsresultater med andre forskere? Vil du stå i bresjen for en konferanse med et tema du brenner for?

NKJ (Nordisk komité for landbruks- og matforskning) lyser ut midler til forskernettverk for 2018-2019, spesielt for dem som arbeider med digitalisering av landbruket. Utlysningen fokuserer på hvordan digitalisering kan bidra til bærekraftig forvaltning av biologiske ressurser, økt konkurransekraft og redusert klimaeffekt fra primærproduksjon, men det kan også søkes om midler til å finansiere nettverk med andre temaer.

Nettverkstilskuddet er om lag 200 000 SEK for en periode på maksimum 2 år. Egenfinansieringen må være på minst 50 prosent av de totale utgiftene for nettverket.  Søkeren må være en forsker eller kommunikasjonsperson ved en forskningsinstitusjon eller organisasjon, som samarbeider med minst to søkere fra andre nordiske land. Nettverket må også ha med seg forskere eller forskningsgrupper fra minst tre av de nordiske landene.

NKJ stimulerer og gir støtte til felles nordisk samarbeid innenfor landbruks- og matforskning, inkludert skogbruk og fiskeri. De viktigste interessentene i NKJ er Nordisk Ministerråd, nasjonale forskningsråd og nasjonale departementer med ansvar for landbruks- og matforskning, samt nordiske forskere innen jordbruk, skogbruk, mat og fiskeri.

For mer informasjon besøk vår nettside!

Skrevet av:
Elisabeth Skjønsberg Rådgiver +47 22 03 71 83 els@forskningsradet.no
Publisert:
04.01.2018
Sist oppdatert:
04.01.2018