Presseinvitasjon: Norden må skjerpe seg!

– Innovasjon er vondt og vanskelig, og det innebærer både hardt arbeid og store forandringer, sier innovasjonsprofessor Bo Dahlbom. Han har funnet løsningen på hvordan vi i Norden kan gå fra å snakke om innovasjon til å bli innovative. Forskningsrådet ønsker pressen velkommen til BIA-dagen 2010.

Tirsdag 27. april kommer han til Oslo for å snakke på Forskningsrådets årlige konferanse for næringslivet, den såkalte BIA-dagen. På programmet står flere eksperter på ulike perspektiver ved innovasjon – forskere, forretningsfolk og gründere. 

Med over 700 påmeldte har det vært rekordstor interesse for konferansen. Over halvparten av de påmeldte er fra næringslivet, resten kommer fra forskningsmiljøer og forvaltning. Konferansen er åpen for pressen, kontakt Susanne Ringdal (tlf. 92 65 35 30) eller Ellen Heggestad (92 65 35 30).

For detaljert program, se vedlegg.

Dette er Forskningsrådets BIA-dag

  • BIA-dagen er Forskningsrådets største arrangement for næringslivet 
  • Konferansen går i 2010 av stabelen for fjerde år på rad
  • Målsetningen med BIA-dagen er å inspirere og motivere norsk næringsliv til å forske mer
  • BIA står for Brukerstyrt innovasjonsarena. BIA er et av Forskningsrådets største programmer for næringsrettet forskning

Forskningsrådets BIA-dag arrangeres i samarbeid med Norsk Industri, Handels- og servicenæringens hovedorganisasjon (HSH), Norsk Designråd og Abelia.