Gå direkte til innhold
 
  • 1. Om programmet
  • 2. Om utlysningen
  • 3. Opprett søknad

Toppfinansiering av HFSP utgående kandidater (HFSP-TOPP-UT)

Frist Utlysning
Det finnes ingen aktive utlysninger i programmet

Mål for programmet:


Toppfinansiering av HFSP utgående kandidater (HFSP-TOPP-UT) er et virkemiddel som skal bidra til mer attraktive økonomiske vilkår for forskere som er innvilget postdoktorstipend fra Human Frontier Science Program (HFSP). Det skal bidra til at flere unge forskere (basert i Norge) reiser til utlandet med et HFSP postdoktorstipend. På den måten kan de styrke sin karriereutvikling, utvikle sin uavhengighet og legge grunnlaget for et internasjonalt nettverk.

Om Human Frontier Science Program (HFSP):
The Human Frontier Science Program (HFSP) er et internasjonalt forskningsprogram som finansierer grunnleggende forskning innenfor livsvitenskap. HFSPs sentrale mål er å støtte innovativ forskning i kunnskapsfronten, stimulere til "high risk/high gain"-forskning, stimulere til internasjonalt forskningssamarbeid og å støtte unge forskere.

HFSPs postdoktorstipend støtter meget dyktige postdoktorforskere som ønsker å gjennomføre innovative og grensesprengende prosjekter. Postdoktorstipendene består av to ordninger, Long-Term Fellowships (LTF) og Cross-Disciplinary Fellowships (CDF).

Generelt mottar programmet/aktiviteten søknad fra:

Personer som er basert i Norge og har fått HFSP Long-Term Fellowship eller HFSP Cross-Disciplinary Fellowship.

Kontaktpersoner