Gå direkte til innhold
 

Rådgivning

Lurer du på om Forskningsrådet er noe for deg? Eller har du allerede en prosjektidé?

Bruk vår digitale rådgiver for å komme i gang. Våre rådgivere kan også svare på spørsmål og diskutere hvordan ideen din kan bli et prosjekt.

Spørsmål om SkatteFUNN?

Alle bedrifter som er skattepliktige i Norge kan søke om skattefradrag for kostnader til forskning og utvikling gjenom SkatteFUNN-ordningen. Kontakt SkatteFUNNs fagrådgivere hvis du lurer på om din bedrift kan få støtte.

Bruk prosjektkanvas

Bruk gjerne verktøyet Prosjektkanvas for å få oversikt over prosjektet ditt før du eventuelt kontakter en av våre fagrådgivere.

Rådgivere over hele landet

Forskningsrådets regionansvarlige kan svare på spørsmål og diskutere muligheter som hjelper deg videre. De er til stede i hele landet og har som regel kontorplass ved Innovasjon Norges distriktskontorer.

Bruk kompetansemeglerne

Kompetansemeglere kan diskutere muligheter og koble bedriften med relevante forskere. Les mer om kompetansemegling på FORREGIONs nettsider.  

EU og Horisont 2020

Har du spørsmål om utlysninger fra EU og Horisont 2020?  Forskningsrådets nasjonale kontaktpunkter for EU kan svare på spørsmål og diskutere muligheter i europeiske utlysninger. Se hvem som er nasjonale kontaktpunkter for de ulike fagområdene. Du kan også kontakte EU-nettverkene Forskningsrådet støtter og som skal mobilisere til Horisont 2020.

Samarbeid utenfor Europa?

Forskningsrådet har egne land- og regionkontakter som kan svare på spørsmål og diskutere mulighetene for forsknings- og innovasjonssamarbeid i land utenfor Europa. 

 

 

 

 

 

Publisert:
15.01.2016
Sist oppdatert:
30.01.2019