Gå direkte til innhold
 

Ny versjon av Prosjektbanken

Trenger du oversikt over Forskningsrådets bevilgninger og hva det forskes på?

Nå kan du selv søke i Forskningsrådets Prosjektbank og finne nøkkelinformasjon om alle prosjekter som har fått støtte fra Forskningsrådet, SkatteFUNN og norske prosjekter med støtte fra Horisont 2020.

I Prosjektbanken kan du se hvor mye penger prosjektene har fått og du kan lese de populærvitenskapelige sammendragene. Prosjektbanken gir tilgang både til statistikk og informasjon om enkeltprosjekter.

–For å få best mulig forskning er det viktig at forskere og alle som jobber med forskningspolitikk og forskningsfinansiering kan få god informasjon om tidligere og pågående forskningsprosjekter og statistikk på aggregert nivå. Det er også svært viktig at media og allmenheten kan se hva det forskes på, og at de har mulighet til å lese om hovedfunnene, sier direktør for administrerende direktørs stab Randi Søgnen.

For en rask oversikt over mulighetene i Prosjektbanken kan du se denne filmen på to minutter

Introduksjonsvideo til ProsjektbankenI Prosjektbanken kan du enkelt finne en oversikt over alle prosjektene som har fått støtte fra Forskningsrådet, se hvor mye støtte de har fått og lese sammendrag og populærvitenskapelige fremstillinger. Dato :03.01.2017

EU-tall

Prosjektbanken inneholder også tall og populærvitenskapelige sammendrag fra de norske prosjektene som har fått støtte fra Horisont 2020. –Horisont 2020 er et stort og komplekst program hvor det kan være krevende å få oversikt. Vi håper at Prosjektbanken gjør det enklere å sette seg inn i statistikken og at det blir mer oversiktlig for potensielle norske søkere å sette seg inn i hvilken type prosjekter som får gjennomslag på sine søknader sier Søgnen.

Prosjektbanken inneholder også statistikk fra det 7. rammeprogrammet til EU (FP 7.)

Randi Søgnen

Skrevet av:
Christian Haug-Moberg
Publisert:
03.01.2017
Sist oppdatert:
06.01.2017