Gå direkte til innhold
 

Jakten på det nye Norge

Hva skal til for å skape nye suksesshistorier i det nye Norge? Det er temaet for Lerchendalkonferansen som pågår i Trondheim i dag og i morgen. Se videoforedrag og delta i samtalen om det nye Norge.

Lerchendalkonferansen arrangeres årlig av Forskningsrådet, Tekna, NTNU og SINTEF. Konferansen samler landets beslutningstakere innen forskning, politikk, samfunn- og næringsliv og har blitt omtalt som Norges svar på World Economic Forums konferanse i Davos.

Omstilling av Norge er rammen for diskusjonene på konferansen og Forskningsrådet deltar med administrerende direktør John-Arne Røttingen og områdedirektør for næringsliv og teknologi, Anne Kjersti Fahlvik. I tillegg leder kommunikasjonsrådgiver Kristoffer Robin Haug to av de i alt fem panelsamtalene.

Se program og les mer på lerchendalkonferansen.no.

Arrangørene legger ut klipp fra konferansen på denne siden etter endt innlegg eller debatt. Her kan du også se opptak fra tidligere års Lerchendalkonferanser.

Du kan også bidra i diskusjonene med dine egne tanker og idéer til jakten på det nye Norge ved å bruke emneknaggen #Lerchendal.

 

Skrevet av:
Andreas Kjensli Knudsen Innleid akkn@forskningsradet.no
Publisert:
04.02.2019
Sist oppdatert:
04.02.2019