Gå direkte til innhold
 

Ledige stillinger

I Forskningsrådet jobber mennesker med erfaring fra alle sektorer og de fleste fagbakgrunner. Vi er godt over fire hundre ansatte, med hovedkontor i Oslo, kontor i Brussel og på Svalbard, og med regionale representanter rundt i hele landet.

Du får stor grad av selvstendighet i jobben og forventes å ta initiativ, og du må også kunne samarbeide godt. (Foto: Sverre Chr. Jarild) Vil du bli en av oss? Her møter du kollegaer med stort engasjement og solid kompetanse innenfor sine fagfelt. Hver og en bidrar til at Forskningsrådet skal nå sine mål og skape resultater. Vi jobber etter våre verdier om å være tydelig i budskap, nyskapende i tenkning og profesjonell i holdning og atferd. 

Innenfor ditt ansvarsområde får du stor grad av selvstendighet. Vi forventer at du kan ta initiativ. Samtidig vil du måtte samhandle med kolleger både i enheten du skal jobbe i og på tvers av organisasjonen, derfor må du også være god til å samarbeide med andre.  

Vil du vite mer om oppdraget Forskningsrådet har?

Vil du bli en av oss? Her møter du kollegaer med stort engasjement og solid kompetanse innenfor sine fagfelt. (Foto: Sverre Chr. Jarild) Forskningsrådet er en mangfoldig organisasjon og ønsker å videreutvikle seg som det. Hvis du er interessert i å bli vår kollega, oppfordrer vi deg til å søke - uansett alder, kjønn, kulturell bakgrunn eller om du har funksjonshemning.

Når vi har ledige stillinger som du er interessert i å søke, klikker du på lenken for aktuell stilling og velger "Send søknad". Har du tidligere sendt en søknad, kan du oppdatere personopplysningene dine.

Ønsker du å bli informert om ledige stillinger i Forskningsrådet? Abonnér på Jobbagent.

StillingstittelSøknadsfrist
IT-arkivar 20.03.2018
Publisert:
26.04.2016
Sist oppdatert:
24.11.2017
Sideansvarlig:
Ragnhild Løver Knive Seniorrådgiver 22 03 72 47 rlk@forskningsradet.no