Gå direkte til innhold
 

Ledige stillinger

I Forskningsrådet er vi godt over 400 ansatte som jobber med utvikling og administrasjon av forskning og forskningsbasert innovasjon. Allsidig erfaring og bred fagbakgrunn preger organisasjonen og kulturen her.

Noe for deg?

Vil du bli en av oss? Her møter du kollegaer med stort engasjement og solid kompetanse innenfor sine fagfelt. (Foto: Sverre Chr. Jarild) Vi vil gjerne ha nye kolleger med stort engasjement og solid kompetanse innenfor fagfeltet sitt. Initiativ, selvstendighet og gode samarbeidsevner er viktige egenskaper hvis du vil jobbe hos oss.

Sammen og hver for oss bidrar vi til at Forskningsrådet når målene sine og skaper resultater. Som rettesnor har vi tre grunnleggende verdier:

  • tydelige i budskap,
  • nyskapende i tenkning, og
  • profesjonelle i holdning og atferd.

Forskningsrådets hovedkontor er på Lysaker i Oslo. Vi har mindre kontorer i Brussel og på Svalbard og regionale representanter rundt i hele landet.

Slik søker du jobb hos oss

Vi lyser ut ledige stillinger på våre egne nettsider, på finn.no, nav.no, forskning.no og på LinkedIn.

Hvis du vil søke en stilling i listen nedenfor, klikker du på lenken i utlysningen og velger "Send søknad". Har du sendt oss en søknad tidligere, er personopplysningene dine allerede registrert, men du kan velge å oppdatere dem.

Vi oppfordrer deg til å søke, uansett alder, kjønn, kulturell bakgrunn eller om du har en form for nedsatt funksjonsevne.

Vil du bli løpende informert om ledige stillinger i forskningsrådet?  Abonnér på Jobbagent.

StillingstittelSøknadsfrist
Regionansvarlig for Forskningsrådet i Finnmark - Seniorrådgiver/ Spesialrådgiver 04.04.2019
Seniorrådgiver/spesialrådgiver i Avdeling for bioøkonomi og miljø 03.04.2019
Publisert:
26.04.2016
Sist oppdatert:
04.02.2019
Sideansvarlig:
Ragnhild Løver Knive Seniorrådgiver 22 03 72 47 rlk@forskningsradet.no