Gå direkte til innhold
 

Ledige stillinger

Norges forskningsråd er en av Norges ledende kunnskapsorganisasjoner og har ansatte med solid kompetanse innenfor sine fagfelt. De fleste som arbeider hos oss har arbeidserfaring fra forskning, næringsliv, forvaltning, høyere utdanning eller administrasjon.

Arbeidsmiljøet er preget av høy kompetanse, mange fagdisipliner og stor engasjement. Vi har fleksibel arbeidstid og fleksible arbeidsformer. Forskningsrådet er opptatt av samarbeid og samhandling, samtidig som det er stor grad av selvstendighet knyttet til det å fatte beslutninger og ta initiativ innenfor eget ansvarsområde.

Forskningsrådet har som mål å gjenspeile mangfoldet i befolkningen gjennom en balansert alders- og kjønnssammensetning. Vi ønsker å rekruttere flere personer med innvandrerbakgrunn. Forskningsrådet er tilknyttet inkluderende arbeidsliv-ordningen.

Forskningsrådet har nylig byttet leverandør av rekrutteringsverktøy. Ønsker du å søke ledig stilling må du registrere dine personopplysninger i ny løsning selv om du har søkt jobb hos oss før via den forrige løsningen.

Har du tidligere sendt en søknad, kan du oppdatere personopplysningene dine her.

Ønsker du å bli informert om ledige stillinger i Forskningsrådet? Abonnér på Jobbagent.

StillingstittelSøknadsfrist
Virksomhetsarkitekt - spesialrådgiver 29.08.2017
Rådgiver/seniorrådgiver - helsenæringen 28.08.2017
Avdelingsdirektør for Klima og polar 21.08.2017
Publisert:
26.04.2016