Gå direkte til innhold
 

Ledige stillinger

I Forskningsrådet er vi godt over fire hundre ansatte som jobber med utvikling og administrasjon av forskning og forskningsbasert innovasjon. Allsidig erfaring og bred fagbakgrunn preger organisasjonen og kulturen her.

Vil du bli en av oss? Her møter du kollegaer med stort engasjement og solid kompetanse innenfor sine fagfelt. (Foto: Sverre Chr. Jarild) Vil du bli en av oss? Vi vil gjerne ha nye kolleger med stort engasjement og solid kompetanse innenfor fagfeltet sitt. Initiativ, selvstendighet og gode samarbeidsevner er viktige egenskaper hvis du vil jobbe hos oss.

Sammen og hver for oss bidrar vi til at Forskningsrådet når målene sine og skaper resultater. Som rettesnor har vi tre grunnleggende verdier:

  • tydelige i budskap,
  • nyskapende i tenkning, og
  • profesjonelle i holdning og atferd. 

Slik søker du jobb hos oss

Vi lyser ut ledige stillinger på våre egne nettsider, på finn.no, nav.no, forskning.no og på LinkedIn.

Hvis du er vil søke en stilling i listen nedenfor, klikker du på lenken i utlysningen og velger "Send søknad". Har du sendt oss en søknad tidligere, er personopplysningene dine allerede registrert, men du kan velge å oppdatere dem.

Vi oppfordrer deg til å søke, uansett alder, kjønn, kulturell bakgrunn eller om du har en form for nedsatt funksjonsevne.

Ønsker du å bli informert om ledige stillinger i Forskningsrådet? Abonnér på Jobbagent.

StillingstittelSøknadsfrist
HR-rådgiver - rekruttering og employer branding 23.01.2019
IT-sikkerhetsansvarlig 22.01.2019
Publisert:
26.04.2016
Sist oppdatert:
25.04.2018
Sideansvarlig:
Ragnhild Løver Knive Seniorrådgiver 22 03 72 47 rlk@forskningsradet.no