Gå direkte til innhold
 

Informasjon fra webinar om POLARPROGs to utlysninger i 2019

Starter:
28.02.2019 10:00 CET
Avsluttes:
28.02.2019 11:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
POLARPROG har to utlysninger i 2019. Vi lyser ut midler nasjonalt til bærekraftig næringsutvikling og deltar i den internasjonale arktiske utlysningen til Belmont Forum. Nedenfor finner du lenke til streaming fra webinaret, presentasjonen som ble holdt, svar på spørsmål som ble stilt og lenke til utlysningene.

Utlysningen "Bærekraftig næringsutvikling" har søknadsfrist 10. april og "Resilience in Rapidly Changing Arctic Systems" gjennom Belmont Forum har søknadsfrist 14. juni.

På webinaret informerte vi om de to utlysningene, søknadsfrister, søknadsbehandling og vurderingskriterier.

Her er streaming av webinaret: https://videoportal.rcn.no/sharevideo/cd07bd89-2bd0-4640-ae4d-bbbe4d3d8ff0

Den nasjonale utlysningen "Bærekraftig næringsutvikling"

"Bærekraftig næringsutvikling" er til samarbeidsprosjekter for forskning som bidrar til bærekraftig næringsutvikling i polare områder. Godkjente forskningsorganisasjoner kan søke og det er krav til en brukerpartner som kan være fra næringsliv, offentlig forvaltning eller en miljøorganisasjon.
Utlysningen finner du her.

Belmont Forum-utlysningen "Resilience in Rapidly Changing Arctic Systems"

Forskningsrådet bidrar med inntil 6 mill. kroner til norske partnere i Belmont Forum utlysningen "Resilience in Rapidly Changing Arctic Systems". Det er ti nasjoner som deltar i utlysningen og det kreves samarbeid mellom minst tre forskningsorganisasjoner fra tre ulike land.

Les mer om utlysningen: Forskning på resiliens i Arktis. Finansieringsmuligheter gjennom Belmont Forum.
Utlysningen publiseres hos Belmont Forum, www.bfgo.org.

Du finner svar på noen spørsmål som ble stilt i vedlegget nedenfor. Ta kontakt med Forskningsrådets kontaktpersoner dersom du har spørsmål utenom disse.

 

(Foto: Forskningsrådet)