Gå direkte til innhold
 

Webinar for instituttsektoren: nye søknadstyper og utlysninger i 2019

Starter:
25.01.2019 10:00 CET
Avsluttes:
25.01.2019 11:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Vi inviterer til webinar der du kan få svar på spørsmål om endringene til neste år. Dette webinaret er spesielt rettet mot våre søkere fra primærnæring, miljø og andre naturvitenskapelige institutter.
Fra 2019 gjør vi en rekke endringer når det gjelder søknadstyper og vurderingskriterier, og for å gjøre omstillingen enklere for våre søkere informerer vi om dette blant annet gjennom webinarer.
 
Målgruppen er primært forskere og forskningsrådgivere ved institusjonene i universitets-, høyskole- og instituttsektoren.
 
I denne omgang konsentrerer vi oss om søknadstypene Forskerprosjekt og Samarbeidsprosjekt for samfunnsutfordringer og næringsutvikling med søknadsfrist 10. april og Kompetanseprosjekt for næringslivet med søknadsfrist 4. september.
 
Dere vil få en orientering om
  • hvorfor Forskningsrådet gjør endringer
  • hva de nye søknadstypene og de nye vurderingskriteriene betyr for søkerne
  • hvordan vi vil legge opp søknadsbehandlingen

Les mer om endringene her og abonnér på vårt nyhetsbrev for å få oppdatert informasjon.

Vi har valgt å holde flere webinarer som retter seg mot ulike institusjoner/regioner, blant annet for å hindre at det er for mange som er med på hvert webinar. Det blir anledning til å stille spørsmål og vi håper å kunne gi bedre informasjon og legge til rette for bedre diskusjoner dersom det ikke er altfor mange deltakere. Hvis du ikke kan delta på webinaret som er ment for din institusjon/region er det likevel mulig å delta på et annet.

Du finner en oversikt over alle webinarene i arrangementslisten vår.

Vi har laget et opptak av et av webinarene som du kan se når du måtte ønske, dersom du ikke har anledning til å delta når webinarene foregår. Du kan se opptaket her.

Du kan følge webinaret her.