Gå direkte til innhold
 

Ung og utdatert? Eller smart og attraktiv for næringslivet?

Sted:
Kulturhuset i Oslo, Youngs gate 6 (Boksen, 2. et.)
Starter:
21.09.2018 08:30 CET
Avsluttes:
21.09.2018 10:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Frokostmøte: Dagens unge er smartere enn noensinne, men har de kompetansen næringslivet trenger? Hvordan kan bedriftene lære seg å lære? Hvordan bør Norge utnytte sin kunnskap for å være en innovativ og suksessfull aktør?

Zivid har vunnet mange priser for sine robotøyne. Gründer Henrik Schumann-Olsen demonsterer verdens mest nøyaktige 3D-kamera.

Kom og spis frokost med oss og møt forskeren som vet noe om koblingene mellom utdanning, innovasjon og forskning, og hva som skal til for at vi alle skal dra nytte av kunnskapen vår. Én av de mest populære arbeidsgiverne blant unge i Norge kommer på besøk, og vil dele sine tips og erfaringer med oss. Du får høre historien til en ung gründer, en språkteknolog, som har oppnådd stor suksess med sin idé. Årets innovasjonsprisvinner stikker også innom, og forteller hvordan de skal revolusjonere verden med sine robotøyne!

Lett frokost står klar fra kl. 8.00, mens programmet starter kl. 8.30 og varer 1,5 timer. Frokostmøtet er gratis, men du må melde deg på via denne lenken (begrenset antall deltakere): 

JA, JEG VIL MELDE MEG PÅ FROKOSTMØTET 21.09.2018

​Kan du ikke komme? Frokostmøtet blir strømmet.  

Program:

Espen Solberg

Forskningsleder, Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU)
 
Koblinger mellom forskning, innovasjon og utdanning: Hva slags kompetanse trenger næringslivet? Hvordan utvikler og utnytter vi den?

Tone Wahlstrøm

Leder av Innovation Hub i Evry AS

Hub'en hvor de unge får jobbe med det siste innen teknologi og innovasjon.

Arash Saidi

Gründer i Convertelligence AS
 
Språkteknologen som sprenger grenser med sin chatbot, og har tredoblet staben på ett år!

Henrik Schumann-Olsen

Gründer i Zivid AS

Innovasjon så det ljomer! Hvordan forskningsbasert entreprenørskap baner vei.

 

Frokostmøtet er et selvstendig arrangement under Forskningsdagene, og er tenkt for næringslivet og unge voksne, men alle interesserte er velkomne!