Gå direkte til innhold
 

MSCA Innovative Training Networks (ITN) 2018

Sted:
Norges forskningsråd, møterom Abel 1
Starter:
25.09.2017 13:00 CET
Avsluttes:
25.09.2017 15:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Vi forteller deg hva som gjelder for å lykkes med ditt ITN-prosjekt! Meld deg på informasjonsmøtet om ITN-utlysningen for 2018. Møtet strømmes også for de med lang reisevei.

Få ordninger i EUs forskningsprogram er så populære som ITN, også i Norge. Du samarbeider med de beste nettverkene i ditt fagområde i verden, og kan få dekket lønnen for én eller flere PhD-studenter.

Marie Sklodowska-Curie actions ITN er ikke rene forskningsprosjekter, men nettverksordninger der man måles både på vitenskapelig kvalitet, nyskapende måter å utdanne phd-studenter til en fremtidig karriere i og utenfor akademia, og evne til å gjennomføre hoved- og delprosjekter på beste måte innenfor de gitte rammene.

ITNs er delt opp i European Training Networks (ETN), European Industrial Doctorates (EID - nærings-phd) og European Joint Doctorates (EJD - fellesgrad). For 2018 er budsjettet estimert til 442 millioner euro. Vil ditt prosjekt lykkes? Delta i møtet og øk dine sjanser! Søknadsfrist vil trolig bli 17. januar 2018.

Møtet vil bestå av to deler: Informasjon om utlysning 2018 fra de nasjonale kontaktpersonene, og så får vi høre fra Marit Eldholm erfaringer fra PLATO- prosjektet som ARENA ved Universitetet i Oslo lyktes med i fjor. Møtet avholdes på engelsk.

Påmelding innen 21.09.2017

Lenke til arrangementet: https://youtu.be/zffQOpU-cuQ

Presentasjoner/Innlegg