Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold
 

Lansering av FORKOMMUNE-programmet

Sted:
Aud. Moser, Forskningsrådet, Drammensveien 288, Lysaker
Starter:
20.03.2017 13:00 CET
Avsluttes:
20.03.2017 15:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Forskningsrådet lanserer forskningsprogrammet FORKOMMUNE. Målet er å gjøre kommunene bedre rustet til å møte framtidens utfordringer.

Illustrasjonsfoto

Arrangementet kan følges direkte her:
https://www.youtube.com/user/Forskningsradet/live
Det er også mulig å stille spørsmål live, se informasjon om dette nederst.
 

Program for lanseringen:

 • Forskningsrådet presenterer det nye programmet og programstyret ved dets leder Ragnhild Setsaas fra Trondheim kommune.
 • Vi har invitert Steinkjer kommune og Bergen kommune til å fortelle om hvordan de jobber med FoU, og til å dele sine forventninger til det nye programmet.
 • Det åpnes for diskusjon og kommentarer

Møtet blir streamet, og vi vil også forsøke å kunne motta spørsmål og kommentarer underveis fra de som følger møtet på nett.

Informasjon om streaming og instruksjon for å stille spørsmål:

 • For å følge med på direktesendingen må du ha Flash installert. Hvis du er usikker på om din nettleser har det, bruk Google Chrome.
 • Alle kan følge med på sendingen og se chatten, men hvis du vil stille spørsmål, må du ha en Google-konto. Denne kan enkelt settes opp her: https://myaccount.google.com/intro?utm_source=OGB.
   
 • Hvis du oppretter en Google-konto og prøver å kommentere men får beskjeden "Sign in to Chat” eller “Create a channel to join the chat” eller lignende, kan du klikke på brukernavnet ditt oppe til høyre, klikk på "Creator Studio" og klikk "Create a channel". Velg et navn, og så er alt klart for å bruke chat-en.
   
 • Vil du stille spørsmål, men ikke delta i chatten, kan du sende spørsmålet ditt til meg: idun.lyngstad@forskningsradet.no. De andre seerne kan da ikke se spørsmålet ditt, og vi vil prioritere spørsmål som stilles i chatten.
   
 • Vi skal prøve å besvare alle relevante spørsmål under sendingen. Etter sendingen blir videoen lagt ut på vår YouTube-side. Hvis du ikke får svar på spørsmålet ditt, og du mener spørsmålet kan være relevant for andre også, kan du stille den som kommentar under videoen. Da må du være logget inn på din Google-konto.
 • Etter direktesendingen vil videoen være tilgjengelig på Forskningsrådets Youtube-side:
  https://www.youtube.com/user/Forskningsradet/videos 

Nyheter som omtaler dette arrangementet