Gå direkte til innhold
 

Kultur over grenser - kunst og kultur i europeiske støtteordninger

Sted:
Bærum kulturhus
Starter:
23.01.2019 12:00 CET
Avsluttes:
24.01.2019 16:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Konferansen "Kultur over grenser" er en møteplass for alle som vil lære mer om europeisk kultursamarbeid og som ønsker å utvikle et prosjekt og/eller møte potensielle samarbeidspartnere.

Kulturrådet, Forskningsrådet, DIKU, Bufdir, Nordisk informasjonskontor Norge, NOKU - Norsk kulturforum og Akershus Fylkeskommune har gått sammen om å arrangere konferansen Kultur over grenser. Hvorfor? Vi ønsker at norske søkere skal få bedre kjennskap til samarbeidsprosjekter i Europa og Norden, og hvordan de kan lykkes med støtteordninger og søknader.

Konferansen vil ta for seg hvordan man går frem for å søke midler fra ulike støtteordninger, samt peke på viktige trender og initiativ i Europa i dag. I tillegg vil konferansen ta opp hvordan man lykkes med prosjektskriving, og hvordan man samarbeider om prosjekter og søknader.

På konferansen får sentrale aktører på kulturfeltet i Norge ny kunnskap, større nettverk og mer forståelse for og lyst til å søke kontakt og samarbeid med europeiske aktører, og hvordan man går frem for å søke midler til dette.

Det blir rom for å dele erfaringer gjennom samtaler og diskusjoner, få praktiske tips og råd om hvordan din organisasjon kan bli bedre på å søke midler.

Hele konferansen holdes i Bærum kulturhus, og påmelding skjer gjennom å kjøpe billett til konferansen gjennom lenken nederst på siden.

Trenger du hotell? Da kan vi anbefale Thon Hotel Oslofjord, som er 5 minutter fra Bærum kulturhus. Thon Hotel Oslofjord tilbyr rabattert pris på kr 1370,- per natt i enkeltrom for konferansedeltakerne. Ring tlf. 67 55 66 00 eller send epost til katrine.breiland@thonhotels.no med ref.nr. #26600255 for rabatt. Garanti for hotellrabatt varer frem til 20. november. Etter denne datoen kan vi ikke lenger garantere pris eller kapasitet på hotellet – så vi anbefaler alle om å bestille innen denne datoen.

Programmet finner du ved å klikke her.