Gå direkte til innhold
 

Konferansen Sjømat og helse

Sted:
Radisson Blu, Bryggen, Bergen
Starter:
14.09.2016 11:00 CET
Avsluttes:
15.09.2016 16:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Sjømat og helse-konferansen ble et svært vellykket arrangement med stor deltakelse, gode presentasjoner og mange spennende diskusjoner innenfor temaet sjømat og helse.

Konferansen var en nasjonal arena med fokus på forskningsinnsats og kunnskapsbehov i skjæringspunktet mellom sjømat og folkehelse. Forskningsrådet og Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond samarbeidet om arrangementet.

To ministre og globalt perspektiv

Både helse- og omsorgsminister Bent Høie og fiskeriminister Per Sandberg deltok med innlegg under åpningssesjonen på konferansen.

Det globale perspektivet på sjømatens betydning for helse og matsikkerhet ble belyst av dr. Francesco Branca, direktør i WHO for Nutrition for Health and Development, og professor og direktør Anna Lartey fra FAOs Nutrition and Food Systems Division. 

Pdf-versjon av presentasjonene er tilgjengelig under bildet.
Se program her PDF - 382 KB

Deltakerne på konferansen fikk presentert nye resultater fra forskning på sjømat og helse. (Foto: iStock)

Presentasjoner/Innlegg