Gå direkte til innhold
 

Horisont 2020 - Prosjektutvikling 2

Sted:
Forskningsrådet, Abel 1
Starter:
27.03.2019 09:00 CET
Avsluttes:
27.03.2019 16:30 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Kurs i Oslo: Har du planer om å skrive en prosjektsøknad til Horisont 2020? Eller er du en EU-rådgiver som trenger å kjenne til hvordan man skriver gode søknader til Horisont 2020?

Prosjektutvikling 2 er et viderekommende kurs, og bygger på kurset Prosjektutvikling 1.

Horisont 2020 - Prosjektutvikling 2 er et av våre mest populære kurs, og gir deg god innsikt i hvordan man utvikler et best mulig prosjektforslag til Horisont 2020. Kurset holdes av Joe Gorman, SINTEF, og dr. Eugene Sweeney, Iambic Innovation Ltd. Du får det beste av deres samlete erfaringer og kunnskap.

Kurset inneholder noen praktiske øvelser, hvor deltakerne får prøve seg som evaluatorer.

Joe Gorman arbeider som seniorforsker på SINTEF innen programvareutvikling. Tidligere har han arbeidet for EU-kommisjonen både som prosjektoffiser og evaluator av prosjektsøknader. Gorman har lang erfaring i rollen som koordinator, partner og prosjektutvikler. Han er en meget engasjerende og dyktig kursleder.

 

 

 

 

Dr. Eugene Sweeney driver firmaet Iambic Innovation Ltd, og har over 30 års erfaring fra ledelse av forsknings- og innovasjonsprosjekter, kommersialisering og nye teknologier. Han har samarbeidet med en rekke universiteter, institutter og næringsliv i Europa og Japan. Dr. Sweeney er spesialist innenfor informasjonsteknologi og immaterielle rettigheter, og brukes av Europakommisjonen som ekspert innenfor disse områdene. Han har blant annet vært evaluator i flere rammeprogram, og er en populær og kunnskapsrik kurs -og seminarleder.

 

​Språk: ​Engelsk

Program PDF - 68 KB

​Påmelding

​Kursavgift: ​Ingen

Kurset arrangeres i samarbeid med Sintef.