Gå direkte til innhold
 

Fagseminar om økosystemene på land og deres betydning for klima 5. februar 2019

Sted:
Forskningsrådet
Starter:
05.02.2019 09:00 CET
Avsluttes:
05.02.2019 16:00 CET
Kalender:
Legg til (ical)
Seminaret er for forskere, forvaltningen, næringslivet og alle andre som jobber med denne tematikken.

I seminaret vil om lag 16 prosjekter som omhandler karbonfluks og lagring av karbon i økosystemene bli presentert av forskere.

I seminaret vil vi også informere om relevant arbeid i FNs klimapanel IPCC og FNs naturpanel IPBES, om nasjonale og internasjonale utlysninger i 2019 og om kunnskapsbehov sett fra forvaltningsmyndighetenes ståsted.

Påmeldingsfristen er torsdag 31. januar 2019 og her finner du Påmelding og program. Det vil bli en avgift for påmelding uten registrert fremmøte på 300 kroner.

Det er også anledning til å delta på seminaret via webinar. Lenke for deltakelse på webinar  med mulighet for å stille spørsmål. 

 

Vi tilbyr deltakerne muligheten å ta del i et nettverksmøte rett etter fagseminaret. Nettverksmøtet foregår mellom kl. 16:30-19 og deltakelse krever egen forhåndsregistrering på nettverksportalen, b2match. Registrer din profil ved å skrive litt om deg selv, hva du er på utkikk etter og eventuelt hva du kan tilby. Du kan booke møter med mulige framtidige samarbeidspartnere, rådgivere fra Forskningsrådet eller andre forskere. Tilsvarende kan andre booke møte med deg. Det blir lagt opp til korte møter på 15 minutter som gir grunnlag for en første kontakt.

 

Registering til nettverkverksmøtet.  

For spørsmål om b2match, kontakt Linda K. Markussen: lkm@rcn.no