Kurs

Lump Sum Funding in Horizon Europe

Pris:

Ingen kursavgift, men påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist:

3. mars kl. 15.00

Digitalt:

Arrangementet strømmes

07. mar kl 09:00 – 15:00
Meld deg på

Om arrangementet

Horisont Europa har innført en ny type finansiering, kalt Lump Sum Funding - eller engangsfinansiering - for enkelte prosjektutlysninger. I dette kurset går vi igjennom alt du som søker på disse prosjektutlysningene trenger å vite om engangsfinansiering.

Engangsfinansieringen er innført for å redusere prosjektadministrasjon og feil i økonomirapporteringen. Engangsfinansieringen gjør programmet enklere, ved at man slipper å rapportere faktiske prosjektkostnader. Dette betyr at du som søker får lettere tilgang til programmet. Dette er særlig viktig for små organisasjoner og nykommere, som  ofte ikke har erfaring og kapasitet til å takle komplekse regler for rapportering av faktiske prosjektkostnader.

Engangsfinanseringen er definert på forhånd, og fastsatt i tilskuddsavtalen (Grant Agreement). Den utbetales ved når alle aktiviteter i en prosjektarbeidspakke er fullført.

Kursleder er Europa Media, og kurset holdes på engelsk. Finn fullstendig beskrivelse av kurset med program på våre engelske sider.

Horisont Europa-kursene våre er delt inn i fem overordnede kategorier (A-E) og i tre nivåer (1-3). Les mer om de ulike kursene.

Kontakt

Inger Nordgard

    Internasjonalt samarbeid

Meldinger ved utskriftstidspunkt 2. oktober 2023, 08:55 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.