Kurs

B.2 - Horizon Europe Proposal Writing Focus: Impact

Hvor:

NTNU i Ålesund, Ankeret, rom B228.

Passer for:

Nivå 2 (kurs for viderekomne)

Pris:

Ingen kursavgift, men påmeldingen er bindende. Det tas et gebyr på kr. 1000 for no show, samt avmelding senere enn påmeldingsfristen. Kun fravær med sykemelding, rettsinnkalling eller militærtjeneste aksepteres som gyldig fravær.

Påmeldingsfrist:

9. juni kl. 15.00

15. jun kl 08:30 – 15:00

Om arrangementet

Horizon Europe Proposal Writing Focus: Impact (1 dager) – Nivå 2

Kurset gir en introduksjon til prosjektutvikling i Horisont Europa (arbeidsprogram, emner og utlysninger, søknadsprosess, hva som kjennetegner søknader til Horisont Europa, de ulike prosjekttypene, samt søknadsforberedelse). I løpet av kurset vil vi gjennomgå søknadsprosessen fra ide til ferdig prosjektforslag, og du vil få prøve deg gjennom en praktisk øvelse.
Kurset er også viet til hvordan best beskrive forventet samfunnseffekt av prosjektet, til innovasjon og utnyttelse av prosjektresultatene, i tillegg til hvordan man best kan skreddersy en effektiv Dissemination and Communication Plan for å få høyest mulig potensiell samfunnseffekt av prosjektet.

Kursleder er Europa Media, og kurset holdes på engelsk. Finn fullstendig beskrivelse av kurset med program på våre engelske sider.

Horisont Europa-kursene våre er delt inn i fem overordnede kategorier (A-E) og i tre nivåer (1-3). Les mer om de ulike kursene.

Kontakt

Inger Nordgard

    Internasjonalt samarbeid

Meldinger ved utskriftstidspunkt 3. desember 2023, 12:37 CET

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.