14. jun

Standard Morgen: Forskning og standardisering hånd i hånd i Horisont Europa

Når:

14. juni 2022 kl 08.30 - 10.00

Hvor:

Forskningsrådet, Drammensveien 288, 0283 Oslo, Abel 1, 2 og 3

Arrangementstype:

Seminar

Passer for:

De som er interessert i å vite mer om synergiene mellom forskning og standardiseringsprosjekter og hvordan EU vektlegger dette i søknader til Horisont Europa

Meld deg på

Om arrangementet

Forskningsrådet og Standard Norge inviterer til frokostmøte (Standard Morgen) 14. juni med standardisering som tema. Under frokostmøtet får du høre mer om tematikken. Du vil og få møte innledere og andre deltakere som du kan diskutere med om hvordan forskning og standardisering kan få gjensidig nytte av hverandre. 

Standarder som verktøy og virkemiddel i forskning

Visste du at standarder er vesentlig for å understøtte forskning, innovasjon og konkurransekraft? Og at EUs Horisont Europa peker på standardisering som verktøy for å gi forskningen økt samfunnsnytte? 

I utlysningsteksten til Horisont Europe-prosjekter fremgår det at standardisering er et av virkemidlene som kan og bør vurderes når det søkes om prosjektmidler. Hvordan kan dette gjøres, hva kan standardisering bidra med, og hvilke fordeler har forskningsprosjekter ved å ha Standard Norge med på laget? Dette vil du få vite mer om under seminaret. 

Informasjon om påmelding

Det er gratis å delta, men for å få tilgang til arrangementet kreves det påmelding. I påmeldingen blir du bedt om å oppgi om du vil delta fysisk eller på webinar. Alle som melder seg på dette som webinar vil få tilsendt en lenke til møtet noen dager i forveien. 

 

Program

Kontaktperson

Inger Nordgard

    SpesialrådgiverInternasjonalt samarbeid

Meldinger ved utskriftstidspunkt 2. oktober 2022, 20.45 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.