Kurs

SkatteFUNN-kurs i Bodø

Hvor:

Jektefartsmuseet, Kvernhusveien 26, 8070 Bodø, Nordland

Passer for:

Bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye eller forbedrede varer, tjenester og produksjonsprosesser

05. apr 2022 kl 12.00 – 16.15
Meld deg på

Om arrangementet

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter.

I dette kurset vil du få hjelp til å forstå hvilke forsknings- og utviklingsaktiviteter som kan inngå i SkatteFUNN-prosjekter, og veiledning til en god prosjektbeskrivelse.

Kurset består av en informasjonsdel og en verksted-del, der du kan jobbe med prosjektet ditt. Fagrådgivere fra Forskningsrådet er tilgjengelige for individuelle samtaler. Det forventes at de som deltar på verksted-delen bruker verktøyet Prosjektkanvas til forberedelser i forkant av kurset. Les om Prosjektkanvas og  last ned maler før kurset

Oversikt over alle SkatteFUNN-kursene

SkatteFUNN-kursene arrangeres over hele landet fra april til juni. Se oversikten over alle vårens SkatteFUNN-kurs

Program

Kontaktpersoner

Regionansvarlig i Nordland

    Bjørn Gjellan Nielsen

Meldinger ved utskriftstidspunkt 3. februar 2023, 11.37 CET

Viktig informasjon

Til utlysingane med søknadsfrist 8. februar betener vi vakttelefonen +47 22 03 72 00 torsdag 2. februar til tysdag 7. februar kl. 08.00–15.45 og onsdag 8. februar kl. 08.00–13.00.