Kurs

SkatteFUNN-kurs i Molde

Hvor:

NCE iKuben, Britvegen 4, Molde

Passer for:

Bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye eller forbedrede varer, tjenester og produksjonsprosesser

Pris:

Gratis

Påmeldingsfrist:

3. juni kl. 17

07. jun 2022 kl 10:30 – 15:00
Meld deg på

Om arrangementet

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter.

I dette kurset vil du få hjelp til å forstå hvilke forsknings- og utviklingsaktiviteter som kan inngå i SkatteFUNN-prosjekter, og veiledning til en god prosjektbeskrivelse. Fagrådgivere fra Forskningsrådet er tilgjengelige for individuelle samtaler. 

For deg som ønsker individuell samtale med fagrådgivere, se "Forberedelser til samtaler" for å laste ned mal for Prosjektkanvas, med spørsmål det kan være lurt å tenke gjennom før samtalen.

Kurset arrangeres i samarbeid med NCE iKuben og er åpent for alle bedrifter i Møre og Romsdal.
 

Forberedelser til samtaler

Prosjektkanvas er Forskningsrådets verktøy for å ta deg fra idé til FoU-prosjekt. Du kan bruke Prosjektkanvas til å utvikle og forbedre prosjektidéen. Den er godt egnet for dialog med aktører som er involvert i prosjektet, og til å diskutere prosjektidéen med Forskningsrådets veiledere.

Les mer om Prosjektkanvas og last ned maler.

Oversikt over alle SkatteFUNN-kursene

SkatteFUNN-kursene arrangeres over hele landet fra april til juni. Se oversikten over alle vårens SkatteFUNN-kurs

Program

Kontaktperson

Arthur Almestad

    SpesialrådgiverOffentlig sektor og regional utvikling

Meldinger ved utskriftstidspunkt 1. juni 2023, 17:23 CEST

IT-feil Skattefunn

Har du fått e-post om at prosjektet ditt til SkatteFUNN er trukket? Dette skyldes en IT-feil. Vi beklager dette og jobber med å rette opp i feilen.