Seminar

Panorama-seminar: Muligheter for forsknings- og innovasjonssamarbeid med Sør-Korea innen ESS og hydrogen

Passer for:

forskere, prosjektledere og rådgivere.

Digitalt:

Arrangementet strømmes og opptak blir tilgjengelig

25. mai 2022 kl 09.00 – 10.30
Meld deg på

Om arrangementet

Sør-Korea er innlemmet i Panoramastrategien (2021–2027) for forsknings- og høyere utdanningssamarbeid. I dette webinaret vil vi informere om samarbeids og finansierinsmuligheter som følger av Money Follows Cooperation-avtalen Forskningsrådet inngikk med KETEP (Korea Institute of Energy Technology Evaluation and Planning) i 2019. Avtalen dekker forskningssamarbeid innen energieffektivitet, fornybar energi, smartgrid og energilagringssystemer (ESS).

KETEP forbereder nå en utlysning innen batteriforskning (Energy Storage Systems) der koreanske forskningsorganisasjoner vil kunne søke om samarbeid med norske partnere. Utlysningen er planlagt å åpne 23. mai med frist i juli, og i dette webinaret vil vi informere om utlysningen.

Vi ønsker også å se litt mer fremover og utforske muligheter og interesse for samarbeid med Sør-Korea innen hydrogen, for å lodde stemningen med tanke på fremtidige utlysninger.

Som vår nest største handelspartner i Asia, og Norges femte største marked, byr Sør-Korea på markedsmuligheter innen maritim og marin sektor, fornybar energi/hydrogen, helse og helseteknologi og smarte samfunn. Landet er et av de landene i verden som investerer størst andel av BNP i forskning og innovasjon og anses av flere internasjonale rankinger som et av verdens aller mest innovative land.

Webinaret vil holdes på engelsk. 

Program

Aleksandra Witczak Haugstad

    SpesialrådgiverInternasjonalt samarbeid

Meldinger ved utskriftstidspunkt 3. februar 2023, 21.45 CET

Viktig informasjon

Til utlysingane med søknadsfrist 8. februar betener vi vakttelefonen +47 22 03 72 00 torsdag 2. februar til tysdag 7. februar kl. 08.00–15.45 og onsdag 8. februar kl. 08.00–13.00.